Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το ραντεβού που θα φέρει εξελίξεις

Το ραντεβού που θα φέρει εξελίξεις
Πέμπτη, 4 Ιουλίου 2019 - 11:07

Η άφιξη του Ντέιβιντ Μπλατ στην Ελλάδα και το επικείμενο ραντεβού του με τους προέδρους της ΚΑΕ Ολυμπιακός, κ.κ. Αγγελόπουλους, αναμένεται να οριοθετήσει τις επόμενες κινήσεις της ομάδας, ως προς την επόμενη ημέρα.

Το καλοκαίρι που διανύουμε είναι, ούτως ή άλλως κρίσιμο, για τον Ολυμπιακό, σε ό,τι αφορά το τμήμα μπάσκετ. Πολλά είναι τα ανοικτά μέτωπα, σε αγωνιστικό και εξωαγωνιστικό επίπεδο και η Διοίκηση του Θρύλου έχει στραμμένη την προσοχή της, σε περισσότερες, της μιας, κατευθύνσεις.

Αναμένεται, λοιπόν, να συζητηθούν τόσο οι προσθήκες, με τους παίκτες που βρίσκονται στο στόχαστρο τίθενται αναλυτικά επί της τραπέζης, όσο και οι περιπτώσεις παικτών, οι οποίοι έχουν οψιόν, στα συμβόλαιά τους. Θυμίζουμε ότι σήμερα είναι η καταληκτική ημερομηνία για την οψιόν στο συμβόλαιο του Γιώργου Μπόγρη, όπως αύριο είναι για εκείνη στο συμβόλαιο του Ζακ Λεντέι.

Διαβάστε επίσης

Έρχεται Αθήνα ο Μπλατ για ραντεβού με τους Αγγελόπουλους

Έρχεται Αθήνα ο Μπλατ για ραντεβού με τους Αγγελόπουλους

Το διήμερο meeting των προπονητών της Ευρωλίγκας στη Βαρκελώνη ολοκληρώθηκε, ωστόσο ο Ντέιβιντ Μπλατ δεν θα ταξιδέψει πίσω στο Ισραήλ όπου βρίσκονταν και έκανε τις επαφές του για τον μεταγραφικό σχεδιασμό του Ολυμπιακού, αλλά θα αφιχθεί στη χώρα μας.