Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ρόστερ που τρομάζει η Μπαρτσελόνα

Ρόστερ που τρομάζει η Μπαρτσελόνα
Πέμπτη, 4 Ιουλίου 2019 - 17:35

Αναμφίβολα, μέχρι στιγμής έχει «κλέψει» τις εντυπώσεις στο μεταγραφικό παζάρι. Η Μπαρτσελόνα φτιάχνει κάτι το τρομακτικό που αν βρουν «χημεία» και «δέσουν» σαν σύνολο θα μοιάζουν άτρωτοι.

Οι Καταλανοί έχουν ανακοινώσει ήδη τον Κόρι Χίγκινς από την ΤΣΣΚΑ και τον Μπράντον Ντέιβις από τη Ζαλγκίρις Κάουνας. Συμφώνησαν για τα επόμενα τρία χρόνια με τον πρώην δικό τους Άλεξ Αμπρίνες και φέρνουν στη Βαρκελώνη τον Νίκολα Μίροτιτς επίσης ύστερα από μία πενταετία στο ΝΒΑ.

Ανανέωσαν με τον Τόμας Ερτέλ ωστόσο θα πάρουν γκαρντ καθώς θα μείνει ελεύθερος ο Κέβιν Πάνγκος που πάει στη Βαλένθια, «μπλαουγκράνα» θα είναι για τα επόμενα χρόνια και οι Χάνγκα και Κλαβέρ.

Στη Βαρκελώνη χτίζουν κάτι πανάκριβο και καλό και μένει να φανεί αν ο Πέσιτς-που ανανέωσε για 2 ακόμη χρόνια- θα καταφέρει να τους κάνει ομάδα.

Διαβάστε επίσης

Μπόγρης, Αγραβάνης, Μάντζαρης στην Ικαρία

Μπόγρης, Αγραβάνης, Μάντζαρης στην Ικαρία

Στην Ικαρία για το 4ο σεμινάριο καλαθοσφαίρισης θα βρεθούν στις 19 με 21 Ιουλίου οι Γιώργος Μπόγρης, Βαγγέλης Μάντζαρης και Δημήτρης Αγραβάνης καθώς επίσης και ο γυμναστής του Ολυμπιακού Αντρέας Γκατζούλης.

Καμία αλλαγή στο Κύπελλο από την ΕΟΚ

Καμία αλλαγή στο Κύπελλο από την ΕΟΚ

Τις προκηρύξεις για τα Εθνικά πρωταθλήματα δημοσιοποίησε η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης και στην διοργάνωση του Κυπέλλου δεν έχει υπάρξει καμία αλλαγή.