Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έγινε το ραντεβού Αγγελόπουλων-Μπλατ

Έγινε το ραντεβού Αγγελόπουλων-Μπλατ
Πέμπτη, 4 Ιουλίου 2019 - 20:54
Αρθρογράφος: Θεόφιλος Τυριντζής
ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΤΥΡΙΝΤΖΗΣ

Ολοκληρώθηκε το ραντεβού των Παναγιώτη και Γιώργου Αγγελόπουλου με τον Ντέιβιντ Μπλατ! Ο προπονητής του Ολυμπιακού βρίσκεται στην Αθήνα από το πρωί της Πέμπτης (4/07) από τη Βαρκελώνη όπου παρέστη στο meeting των προπονητών Ευρωλίγκας και συναντήθηκε με τους προέδρους της ομάδας.

Αγγελόπουλοι και Μπλατ συζήτησαν για αρκετή ώρα για όλα τα θέματα που απασχολούν την ομάδα. Για τον μεταγραφικό σχεδιασμό και κάθε τι που αφορά το αγωνιστικό τμήμα, καθώς αυτές τις ημέρες διευθετούνται λεπτομέρειες για την προετοιμασία της ομάδας, κλείνονται φιλικά και γενικότερα υπάρχει έντονη δραστηριοποίηση.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού μίλησε με τους προέδρους για την στελέχωση και ενίσχυση της ομάδας για την Ευρωλίγκα και έτσι προχωράει τις κινήσεις του και τις επαφές του!

Διαβάστε επίσης

Τέλος ο Μπόγρης από τον Ολυμπιακό

Τέλος ο Μπόγρης από τον Ολυμπιακό

Οι «ερυθρόλευκοι» ενημέρωσαν τον Έλληνα σέντερ πως δεν θα ενεργοποιήσουν το τελευταίο έτος του συμβολαίου του και είναι ελεύθερος να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Μπόγρης, Αγραβάνης, Μάντζαρης στην Ικαρία

Μπόγρης, Αγραβάνης, Μάντζαρης στην Ικαρία

Στην Ικαρία για το 4ο σεμινάριο καλαθοσφαίρισης θα βρεθούν στις 19 με 21 Ιουλίου οι Γιώργος Μπόγρης, Βαγγέλης Μάντζαρης και Δημήτρης Αγραβάνης καθώς επίσης και ο γυμναστής του Ολυμπιακού Αντρέας Γκατζούλης.