Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τέλος από τον Ολυμπιακό ο Ζακ Λεντέι!

Τέλος από τον Ολυμπιακό ο Ζακ Λεντέι!
Παρασκευή, 5 Ιουλίου 2019 - 19:43
Αρθρογράφος: Θεόφιλος Τυριντζής
ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΤΥΡΙΝΤΖΗΣ

Μετά τον Γιώργο Μπόγρη, παρελθόν αποτελεί και ο Ζακ Λεντέι για τον Ολυμπιακό! Οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν χρήση του opt-out στο συμβόλαιο του Αμερικανού με αποτέλεσμα να μην ενεργοποιηθεί ο δεύτερος χρόνος του συμβολαίου του (είχε 1+1) και να μείνει ελεύθερος αναζητώντας τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο Λεντέι, με κάποια καλά στοιχεία αλλά και αρκετά μειονεκτήματα, ήταν ένα προσωπικό στοίχημα του Ντέιβιντ Μπλατ το οποίο δεν βγήκε. Είχε κάποια καλά και ορισμένα εξαιρετικά παιχνίδια, είχε και άσχημα, χάνοντας παιχνίδι με παιχνίδι την εμπιστοσύνη του Μπλατ, ο οποίος είχε ξεκινήσει να τον βάζει αρκετά στο «4» (τη φυσική του θέση) και λιγότερο στο «5» για το οποίο αποκτήθηκε.

Ο Μπλατ δεν θέλησε να του δώσει δεύτερη ευκαιρία, έχοντας κάνει διαφορετικά τον σχεδιασμό του. Ο Ολυμπιακός θα πάει σε κλασικό «4άρι» (Έβανς ή άλλος), θα πάρει αθλητικό σέντερ πίσω από τον Μιλουτίνοφ ενώ φαίνεται πως αυξάνονται οι πιθανότητες για παραμονή του Δημήτρη Αγραβάνη (25 Ιουλίου λήγει η δική του οψιόν), ο οποίος μπορεί να βοηθήσει και στις δύο θέσεις των ψηλών.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός για τον Ζακ Λεντέι αναφέρει…

"Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον Ζακ ΛεΝτέι και του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του".

Διαβάστε επίσης

Στο Veterans Camp ο Έβανς!

Στο Veterans Camp ο Έβανς!

Ο Αμερικανός δήλωσε συμμετοχή στο veterans camp του ΝΒΑ και αναμένει πρόσκληση από ομάδα. Αυτό θα διεξαχθεί το δεύτερο 15νθήμερο του Σεπτεμβρίου, οπότε η όλη ιστορία με τον Ολυμπιακό έλαβε και τυπικά τέλος.

Gazprom αντί Turkish Airlines στην Ευρωλίγκα

Gazprom αντί Turkish Airlines στην Ευρωλίγκα

Ο ρωσικός κολοσσός φυσικού αερίου προτίθεται να συνεργαστεί με την Ευρωλίγκα και να πληρώσει αδρά ώστε να μπει στο όνομα της διοργάνωσης αντί της Turkish Airlines.