Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

ΕΣΑΚΕ από τα Lidl… Αναβαθμολόγηση και πλειστηριασμός!

ΕΣΑΚΕ από τα Lidl… Αναβαθμολόγηση και πλειστηριασμός!
Τρίτη, 9 Ιουλίου 2019 - 18:26

Έβγαλε αποφάσεις το «κρίσιμο» Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ, στο οποίο φυσικά δεν μετέχει ο Ολυμπιακός! Μαζεύτηκαν στο ΟΑΚΑ, για να δουν τι θα κάνουν από τη στιγμή που ο βασικός χορηγός η Betshop δεν ανανεώνει και δεν άκρη δεν έχουν βρει με την κεντρική διαχείριση και αποφάσισαν να… γίνει αναβαθμολόγηση για να μείνει το Λαύριο στην Α1.

Αφού δεν κατάφεραν να περάσουν την αναδιάρθρωση καθώς έκλεισε η Βουλή για τις εκλογές, κάνανε αναβαθμολόγηση για να μείνει το Λαύριο, από τη στιγμή που έπεσε γιατί ο Παναθηναϊκός δεν αγωνίστηκε με την Κύμη, η οποία έμεινε αλλά… ήθελε πραγματικά να μείνει;

Η αναβαθμολόγηση πέρασε με 10-2 ψήφους, καθώς ο Χολαργός (ο οποίος πούλησε το ΑΦΜ του και δεν θέλει να συμμετάσχει) ψήφισε λευκό και ο Άρης ψήφισε «όχι».

Τι κι αν η προκήρυξη του πρωταθλήματος δεν προβλέπει και δεν αναγράφει κάτι τέτοιο; Στον ΕΣΑΚΕ ψήφισαν κατά πως συνέφερε και βόλευε.

Σώζεται και ο Κολοσσός. Μπορεί να έπεσε αγωνιστικά, αλλά αγόρασε το AΦΜ του Χολαργού που μπήκε και πλέι οφ, οπότε του χρόνου θα βρίσκεται στην Α1. Τρομερό;

Διαβάστε επίσης

«Ανοικτή η πόρτα μας για Μίλος, αλλά…»

«Ανοικτή η πόρτα μας για Μίλος, αλλά…»

Ο πρόεδρος του Ερυθρού Αστέρα τόνισε πως δεν μπορούν να ανταγωνιστούν μεγέθη όπως της Εφές, της Μακάμπι και του Ολυμπιακού για τον Τεόντοσιτς, συμπληρώνοντας πως το μπάτζετ δεν θα ξεπεράσει τα 4.5 εκ. ευρώ.

Τεσσάρι, ίσως «άσο» και εκκρεμότητες!

Τεσσάρι, ίσως «άσο» και εκκρεμότητες!

Μετά τις 4 ανακοινώσεις, ο Ολυμπιακός κινείται για 4άρι, με του Τζέρεμι Έβανς να έχει χαλάσει και υπό προϋποθέσεις για άσο! Οι δύο εκκρεμότητες με Σπανούλη και Μιλουτίνοφ!