Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η διπλή «παρανομία» του ΕΣΑΚΕ (pic)

Η διπλή «παρανομία» του ΕΣΑΚΕ (pic)
Τρίτη, 9 Ιουλίου 2019 - 19:12

Σε πλήρη αντίθεση με τα όσα ψήφισαν στην προκήρυξη του πρωταθλήματος 2018-19 βρίσκονται οι αποφάσεις των μελών του ΕΣΑΚΕ που κράτησαν «ετσιθελικά» το Λαύριο στην Α1 ανακαλύπτοντας την αναβαθμολόγηση.

Η προκήρυξη του πρωταθλήματος λέει ρητά στο άρθρο 5, κεφάλαιο 3 και παράγραφο 3 σημείωση β) και γ) ότι δεν αντικαθίσταται η ομάδα που αποβλήθηκε από το πρωτάθλημα επειδή δεν κατέβηκε σε αγώνες. Πηγαίνει τελευταία και μαζί της πέφτουν και οι δύο τελευταίοι με βάση τους αγωνιστικούς βαθμούς τους.

Επιπρόσθετα, η προκήρυξη του πρωταθλήματος αναφέρει ρητά στην παράγραφο 3 στη σημείωση α) πως ακυρώνονται όλα τα αποτελέσματα των αγώνων που συμμετείχε. Πρέπει λοιπόν να ακυρωθούν όλοι οι αγώνες του Ολυμπιακού, που σημαίνει ότι έχουμε άλλη βαθμολογία κανονικής διάρκειας, νέα κατάταξη άρα και άλλες ομάδες που μπήκαν στα πλέι οφ και φυσικά άλλα ζευγάρια από αυτά που σχηματίστηκαν.

TAGS

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Η διπλή «παρανομία» του ΕΣΑΚΕ (pic)

Διαβάστε επίσης

«Ανοικτή η πόρτα μας για Μίλος, αλλά…»

«Ανοικτή η πόρτα μας για Μίλος, αλλά…»

Ο πρόεδρος του Ερυθρού Αστέρα τόνισε πως δεν μπορούν να ανταγωνιστούν μεγέθη όπως της Εφές, της Μακάμπι και του Ολυμπιακού για τον Τεόντοσιτς, συμπληρώνοντας πως το μπάτζετ δεν θα ξεπεράσει τα 4.5 εκ. ευρώ.