Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Εδώ και 9 χρόνια… ο μπαμπάς με το «7» (vids-pics)

Εδώ και 9 χρόνια… ο μπαμπάς με το «7» (vids-pics)
Πέμπτη, 11 Ιουλίου 2019 - 11:39

Μια ζωή ολόκληρη. Μία ζωή γεμάτη αγάπη και πάθος. Ο Βασίλης Σπανούλης έχει την τιμή να φέρει στο στήθος το ιερό έμβλημα το Ολυμπιακού και ο Ολυμπιακός έχει την τιμή να έχει στο ρόστερ του έναν εμβληματικό μπασκετμπολίστα και αθλητή συνολικά. Σπουδαίο, ηθικό, ηγετικό, μοναδικό.

Η μεγάλη απόφαση ήρθε σαν σήμερα, το 2010. Στις 11 Ιουλίου. Ημερομηνία σταθμός, για το ελληνικό, ευρωπαϊκό και… Ολυμπιακό μπάσκετ! Ο V-Span άφησε τους απέναντι και φόρεσε τα… σωστά χρώματα. Αυτά που έπρεπε. Αγάπησε τον Ολυμπιακό και αγαπήθηκε όσοι λίγοι. Έκανε μαγικά πράγματα και συνεχίζει ακόμη να τα κάνει. Γέμισε τους αντιπάλους με φθόνο και μίσος και έκανε τους Παναθηναϊκούς να παραληρούν και να… ζαλίζονται από θλίψη…

Στις 11 Ιουλίου του 2013, μάλιστα, επίσης σαν σήμερα, ήρθε και η πρώτη ανανέωση του συμβολαίου του, για άλλη τρία χρόνια. Δεν καθυστέρησε πολύ. Ο ίδιος είχε γίνει ήδη σύμβολο του μπασκετικού Ολυμπιακού και λάτρευε να παίζει με τα ερυθρόλευκα. Η συμφωνία ήταν… διαδικαστικού χαρακτήρα.

Ο V-Span είναι εδώ. Με το «7» στην πλάτη. Και συνεχίζει να διαλύει τα όνειρα των… απέναντι. Είναι η σύγχρονη ιστορία του μπάσκετ για τον Ολυμπιακό. Έδωσε και πήρε τόσα πολλά. Και η 11η Ιουλίου παραμένει πάντα μία ιστορική, αγαπημένη ημερομηνία… Για τον Ολυμπιακό, αλλά και για τον… V-Span…

Με τη φανέλα του Ολυμπιακού ο Σπανούλης έχει κατακτήσει, από το 2010 μέχρι σήμερα, 2 Ευρωλίγκες (2012 και 2013 back to back), 3 πρωταθλήματα Ελλάδας (2012, 2015, 2016), 1 Κύπελλο Ελλάδας (2011) και 1 Διηπειρωτικό (2013).

Για όλους τους Ολυμπιακούς παραμένει ο… μπαμπάς με το «7».

Διαβάστε επίσης

Στην Μπούντουσνοστ ο Ουίλ Τσέρι

Στην Μπούντουσνοστ ο Ουίλ Τσέρι

Ο Αμερικανός γκαρντ, που αντικατέστησε τον Ουέμπερ και έπαιξε σε τρία ματς με τον Ολυμπιακό βρίσκεται κοντά στην ομάδα του Μαυροβουνίου.