Ντουντούκα
Άντε να αρχίσει ξανά η μπαλίτσα να δούμε Θρύλο...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Φάκελος Μιλουτίνοφ!

Φάκελος Μιλουτίνοφ!
Πέμπτη, 11 Ιουλίου 2019 - 18:59
Αρθρογράφος: Θεόφιλος Τυριντζής
ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΤΥΡΙΝΤΖΗΣ

Η γερή διεκδίκηση του Νίκολα Μιλουτίνοφ από την ΤΣΣΚΑ και το… ανοικτό παράθυρο (θα το εξηγήσουμε πιο κάτω γιατί μένει ανοικτό) έχει προκαλέσει αντιδράσεις, ποικίλα σχόλια, παρερμηνείες, αναλύσεις και ένα σωρό συναισθήματα κατανόησης, πίκρας ή οργής στους φίλους του Ολυμπιακού. Κανείς δεν θέλει να δει τον Μιλουτίνοφ μακριά από τον Πειραιά, πόσο μάλλον με φανέλα αντίπαλης ομάδας στην Ευρωλίγκα, αλλά κάποια πράγματα είναι υπεράνω δυνατοτήτων στον Ολυμπιακό του 2019 κι όχι του 2009.

Η ΤΣΣΚΑ κτύπησε επίσημα την πόρτα του Ολυμπιακού και πρόσφερε ένα καλό ποσό για την αγορά του.

Σημείωση α): Ο Μιλουτίνοφ του χρόνου το καλοκαίρι μένει ελεύθερος με βάση το τρέχον συμβόλαιό του.

Σημείωση β): Δεν έχει μπάι άουτ παρά μόνο για το ΝΒΑ (1 εκ.) οπότε ο Ολυμπιακός ζητάει ότι θέλει.

Οι «ερυθρόλευκοι» για απάντηση ζήτησαν ένα τρελό ποσό που σημαίνει «δεν τον πουλάμε». Τώρα αν τρελαθούν και το δώσουν (που ούτε η ΤΣΣΚΑ δεν το δίνει), τι να πούμε…

Οι Αγγελόπουλοι δεν πουλάνε τον Μιλουτίνοφ. Στην παρούσα φάση δεν τον πουλάνε!

Γιατί μένει όμως- θα αναρωτηθείτε και εύλογα- το παράθυρο ανοικτό και μπήκε και πιο πάνω η φράση «στην παρούσα φάση»; Προσέξτε: Η ΤΣΣΚΑ προσφέρει ένα τρομερό συμβόλαιο στον Μιλουτίνοφ. Και ο Σέρβος το γνωρίζει. Του πιπιλάει το μυαλό. Γιατί; Για να πιέσει καταστάσεις.

Γιατί ενδεχομένως να θέλει να οδηγήσει τον Ολυμπιακό σε «δίλλημα» ή παίρνω τώρα ένα καλό ποσό (καλύτερο όμως από αυτό που πρόσφερε) ή τον χάνω σε λίγους μήνες τσάμπα.

Και θα έρθετε να θέσετε ένα εύλογο ερώτημα και πάλι: «Και γιατί δεν τον ανανεώνει ο Ολυμπιακός;». Αυτό θέλει ο Ολυμπιακός. Και θα ξαναμιλήσουν. Απ΄όσο είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε θα γίνει προσπάθεια και οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να τρυπήσουν το (οικονομικό) ταβάνι τους. Δεν μπορούν όμως να ανταγωνιστούν τα λεφτά που του δίνουν οι Ρώσοι. Να ανέβουν, να ανέβουν κι άλλο, να κάνουν τρεις φορές υπέρβαση… δεν γίνεται όμως να φτάσουν σε αυτά τα επίπεδα. Πως θα πει «ναι» για επέκταση ο Μιλουτίνοφ μετά, όταν θα γνωρίζει πως θα έχει αρνηθεί… ένα καράβι λεφτά που είναι η διαφορά; Δύσκολα θα το πει το «ναι».

Προσπάθεια θα γίνει αλλά τα πράγματα έχουν ζορίσει αρκετά και ο Ολυμπιακός δεν έχει το πάνω χέρι…

Διαβάστε επίσης

«Η σκέψη μας είναι μαζί σας»

«Η σκέψη μας είναι μαζί σας»

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός εξέφρασε τα θερμά της συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων της φονικής κακοκαιρίας στην Χαλκιδική.