Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Νέο όχι σε ΤΣΣΚΑ για Μιλουτίνοφ

Νέο όχι σε ΤΣΣΚΑ για Μιλουτίνοφ
Παρασκευή, 12 Ιουλίου 2019 - 12:18

Ο Ολυμπιακός δεν έχει σκοπό να πουλήσει τον Νίκολα Μιλουτίνοφ και το δείχνει από τη στιγμή που απορρίπτει και δεύτερη πρόταση της ΤΣΣΚΑ μέσα σε λίγα εικοσιτετράωρα.

Οι Ρώσοι κατέθεσαν και δεύτερη πρόταση αγοράς του Σέρβου σέντερ στον Θρύλο η οποία έφτασε το 1.100.000 ευρώ, όμως οι αδερφοί Αγγελόπουλοι είπαν «όχι».

Ο Θρύλος θέλει να κρατήσει τον "Νίκο" στο ρόστερ για πολλά χρόνια και θα επιχειρήσει να του δώσει ένα μεγάλο και πολυετές συμβόλαιο για να τον κρατήσει στον Πειραιά καθώς μην ξεχνάμε ότι το καλοκαίρι του 2020 μένει ελεύθερος.

Ο στόχος των ερυθρολεύκων είναι να τα βρει με τον Σέρβο σέντερ για ανανέωση, εκτός πια και αν ο παίκτης ζητήσει να φύγει για να πάει εκεί που του δίνουν ένα τρελό συμβόλαιο.

Διαβάστε επίσης

Τέλος τα αυτοκόλλητα στα παρκέ!

Τέλος τα αυτοκόλλητα στα παρκέ!

Σε μία σειρά αποφάσεων κατέληξε η συνάντηση της Ένωσης Παικτών της Ευρωλίγκας με τη διοργανώτρια αρχή, με την ELPA να τις γνωστοποιεί στην επίσημη ιστοσελίδα της.

Στην Αρμάνι Μιλάνο ο Σέρτζιο Ροντρίγκες

Στην Αρμάνι Μιλάνο ο Σέρτζιο Ροντρίγκες

Ο Ετόρε Μεσίνα «αλλάζει» τη Μιλάνο και δημιουργεί κάτι πολύ δυνατό και ανταγωνιστικό. Για τρία χρόνια στον ιταλικό βορρά ο Ισπανός γκαρντ που δεν συνέχισε στην ΤΣΣΚΑ.

Έμπρακτο ενδιαφέρον Ούνιξ για Μάντζαρη

Έμπρακτο ενδιαφέρον Ούνιξ για Μάντζαρη

Η ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη έχει βάλει στο στόχαστρό της τον άσο του Ολυμπιακού, ο οποίος άσχετα με την εξέλιξη της συγκεκριμένης υπόθεσης βρίσκεται σε αναζήτηση ενός γκαρντ με δημιουργικές ικανότητες.