Ντουντούκα
Γεμίζουμε το Καραϊσκάκη, φοράμε την ερυθρόλευκη και ξεκινάμε για την επιστροφή του ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ στην κορυφή!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Τέλος τα αυτοκόλλητα στα παρκέ!

Τέλος τα αυτοκόλλητα στα παρκέ!
Παρασκευή, 12 Ιουλίου 2019 - 17:29

Σε μία σειρά αποφάσεων κατέληξε η συνάντηση της Ένωσης Παικτών της Ευρωλίγκας με τη διοργανώτρια αρχή, με την ELPA να τις γνωστοποιεί στην επίσημη ιστοσελίδα της. Ξεχωρίζει αναμφισβήτητα η κατάργηση των διαφημιστικών αυτοκόλλητων στα παρκέ, που έχουν φέρει σαν αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό αρκετών παικτών.

Η ELPA λοιπόν αποφάσισε μαζί με την Ευρωλίγκα…

- Την απαγόρευση των διαφημιστικών αυτοκόλλητων στο παρκέ, που θεωρήθηκαν ότι προκαλούν τραυματισμούς στους παίκτες επειδή γλιστρούσαν σε αυτά.

- Τέθηκε ημερομηνία έναρξης της προετοιμασίας των ομάδων στις 22 Αυγούστου, κάτι που σημαίνει λιγότερες προπονήσεις και άρα μικρότερη επιβάρυνση για τους παίκτες.

- Αποφασίστηκε να μειωθεί ο αριθμός των προπονήσεων στην preseason, αλλά και μέσα στην σεζόν. Επίσης προστέθηκε ένα υποχρεωτικό ρεπό από τις προπονήσεις, με εξαίρεση τις διπλές εβδομάδες.

- Εκτός από τα μονόκλινα δωμάτια στα ξενοδοχεία, η Ένωση παικτών εξασφάλισε ακόμα ότι οι παίκτες θα έχουν τις θέσεις στα αεροπλάνα κοντά στις εξόδους κινδύνου (που έχουν περισσότερο χώρο και θέσεις προτεραιότητας στα αεροδρόμια.

- Πριν από τους αγώνες θα εμφανίζονται στο παρκέ ball boys, τα οποία θα βοηθούν τους παίκτες στο ζέσταμά τους.

Διαβάστε επίσης

Στην Αρμάνι Μιλάνο ο Σέρτζιο Ροντρίγκες

Στην Αρμάνι Μιλάνο ο Σέρτζιο Ροντρίγκες

Ο Ετόρε Μεσίνα «αλλάζει» τη Μιλάνο και δημιουργεί κάτι πολύ δυνατό και ανταγωνιστικό. Για τρία χρόνια στον ιταλικό βορρά ο Ισπανός γκαρντ που δεν συνέχισε στην ΤΣΣΚΑ.

Στη Μπασκόνια ο Πιέρια Χένρι

Στη Μπασκόνια ο Πιέρια Χένρι

Ο Αμερικανός γκαρντ θα συνεχίσει στην Ευρώπη αλλά μετά την Ούνιξ Καζάν θα αγωνιστεί στην Ευρωλίγκα με τη φανέλα των Βάσκων.