Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τέλος τα αυτοκόλλητα στα παρκέ!

Τέλος τα αυτοκόλλητα στα παρκέ!
Παρασκευή, 12 Ιουλίου 2019 - 17:29

Σε μία σειρά αποφάσεων κατέληξε η συνάντηση της Ένωσης Παικτών της Ευρωλίγκας με τη διοργανώτρια αρχή, με την ELPA να τις γνωστοποιεί στην επίσημη ιστοσελίδα της. Ξεχωρίζει αναμφισβήτητα η κατάργηση των διαφημιστικών αυτοκόλλητων στα παρκέ, που έχουν φέρει σαν αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό αρκετών παικτών.

Η ELPA λοιπόν αποφάσισε μαζί με την Ευρωλίγκα…

- Την απαγόρευση των διαφημιστικών αυτοκόλλητων στο παρκέ, που θεωρήθηκαν ότι προκαλούν τραυματισμούς στους παίκτες επειδή γλιστρούσαν σε αυτά.

- Τέθηκε ημερομηνία έναρξης της προετοιμασίας των ομάδων στις 22 Αυγούστου, κάτι που σημαίνει λιγότερες προπονήσεις και άρα μικρότερη επιβάρυνση για τους παίκτες.

- Αποφασίστηκε να μειωθεί ο αριθμός των προπονήσεων στην preseason, αλλά και μέσα στην σεζόν. Επίσης προστέθηκε ένα υποχρεωτικό ρεπό από τις προπονήσεις, με εξαίρεση τις διπλές εβδομάδες.

- Εκτός από τα μονόκλινα δωμάτια στα ξενοδοχεία, η Ένωση παικτών εξασφάλισε ακόμα ότι οι παίκτες θα έχουν τις θέσεις στα αεροπλάνα κοντά στις εξόδους κινδύνου (που έχουν περισσότερο χώρο και θέσεις προτεραιότητας στα αεροδρόμια.

- Πριν από τους αγώνες θα εμφανίζονται στο παρκέ ball boys, τα οποία θα βοηθούν τους παίκτες στο ζέσταμά τους.

Διαβάστε επίσης

Στην Αρμάνι Μιλάνο ο Σέρτζιο Ροντρίγκες

Στην Αρμάνι Μιλάνο ο Σέρτζιο Ροντρίγκες

Ο Ετόρε Μεσίνα «αλλάζει» τη Μιλάνο και δημιουργεί κάτι πολύ δυνατό και ανταγωνιστικό. Για τρία χρόνια στον ιταλικό βορρά ο Ισπανός γκαρντ που δεν συνέχισε στην ΤΣΣΚΑ.

Στη Μπασκόνια ο Πιέρια Χένρι

Στη Μπασκόνια ο Πιέρια Χένρι

Ο Αμερικανός γκαρντ θα συνεχίσει στην Ευρώπη αλλά μετά την Ούνιξ Καζάν θα αγωνιστεί στην Ευρωλίγκα με τη φανέλα των Βάσκων.