Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στη Μπασκόνια ο Πιέρια Χένρι

Στη Μπασκόνια ο Πιέρια Χένρι
Παρασκευή, 12 Ιουλίου 2019 - 19:29

Η Μπασκόνια ήταν μία από τις ομάδες που ήθελαν «δυνατό» πόιντ γκαρντ και μετά την υπογραφή συμβολαίου στην Αρμάνι Μιλάνο από τον Σέρχιο Ροντρίγκες προχώρησαν την περίπτωση του Πιέρια Χένρι.

Οι Βάσκοι συμφώνησαν με τον Αμερικανό γκαρντ, ο οποίος πέρσι αγωνίστηκε στην Ούνιξ Καζάν. Θα συνεχίσει στην Ευρώπη καθώς δεν υπάρχει κάτι εγγυημένο γι αυτόν στο ΝΒΑ αλλά θα παίξει φέτος στο κορυφαίο επίπεδο της Ευρωλίγκας.

Πέρσι είχε ενδιαφερθεί έντονα ο Ολυμπιακός, είχαν σχεδόν τελειώσει τη συμφωνία αλλά ζήτησε χρόνο μήπως βρει ομάδα στο ΝΒΑ και μετά από λίγες μέρες υπέγραψε στην Ούνιξ, με τον Ολυμπιακό να έχει αποσύρει το ενδιαφέρον του, ενώ προτάθηκε και φέτος, αλλά η περίπτωσή του απορρίφθηκε λόγω χαρακτήρα.

Διαβάστε επίσης

Ήρθε η ώρα ο κόσμος να δείξει τη δύναμή του!

Ήρθε η ώρα ο κόσμος να δείξει τη δύναμή του!

Ομάδα και κόσμος «ένα», παλεύουν μαζί για την κορυφή! Το νέο «μότο» της ΚΑΕ Ολυμπιακός, ο στόχος των 6.500 διαρκείας αλλά και ο νέος κανονισμός της Ευρωλίγκας για το Financial Fair Play.

Στην Αρμάνι Μιλάνο ο Σέρτζιο Ροντρίγκες

Στην Αρμάνι Μιλάνο ο Σέρτζιο Ροντρίγκες

Ο Ετόρε Μεσίνα «αλλάζει» τη Μιλάνο και δημιουργεί κάτι πολύ δυνατό και ανταγωνιστικό. Για τρία χρόνια στον ιταλικό βορρά ο Ισπανός γκαρντ που δεν συνέχισε στην ΤΣΣΚΑ.

Τέλος τα αυτοκόλλητα στα παρκέ!

Τέλος τα αυτοκόλλητα στα παρκέ!

Σε μία σειρά αποφάσεων κατέληξε η συνάντηση της Ένωσης Παικτών της Ευρωλίγκας με τη διοργανώτρια αρχή, με την ELPA να τις γνωστοποιεί στην επίσημη ιστοσελίδα της.