Ντουντούκα
Καλή αρχή! Πρώτο βήμα για το 46ο!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Ήρθε η ώρα ο κόσμος να δείξει τη δύναμή του!

Ήρθε η ώρα ο κόσμος να δείξει τη δύναμή του!
Παρασκευή, 12 Ιουλίου 2019 - 20:15

Το νέο σύνθημα #TogetherWeFight της ΚΑΕ Ολυμπιακός μόνο τυχαίο δεν είναι. Ομάδα και κόσμος, ενωμένοι από την περσινή σεζόν κόντρα σε όλους και όλα θέλουν να συνεχίσουν μαζί, μια γροθιά, την πορεία που χάραξαν.

Το κεντρικό σύνθημα της καμπάνιας θέλει να δείξει ότι φέτος, περισσότερο από ποτέ, ο Ολυμπιακός θέλει τον κόσμο δίπλα του για να παλέψει μαζί του για την κορυφή! Τον έχει ανάγκη και η διαφορά έχει φανεί όταν ο κόσμος μετατρέπει σε «καμίνι» το «Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας».

Φέτος, κρίνεται πιο αναγκαίος. Η Ευρωλίγκα δυναμώνει και θα υπάρχουν δύο επιπλέον εντός έδρας παιχνίδια. Από 15 θα γίνουν 17.

Η ΚΑΕ στοχεύει στο να μετατρέψει σε γιορτή για τους φιλάθλους της, κάθε έναν από αυτούς τους 17 εντός έδρας αγώνες! Με πολλούς διαγωνισμούς από τους χορηγούς, πολλές εκπλήξεις για τα παιδιά και τις οικογένειες, με τον νέο κεντρικό πίνακα της οροφής αλά ΝΒΑ να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο!

Στόχος βέβαια δεν είναι άλλος από 17 sold out.

Ο Ολυμπιακός ενώ την προηγούμενη 7ετία ήταν σταθερά στις 5 πρώτες θέσεις από πλευράς εισιτηρίων, την περυσινή χρονιά έπεσε στην 10η θέση. Ήρθε η ώρα ο κόσμος του Ολυμπιακού να δείξει την δύναμη του και να φτάσει ξανά ο Ολυμπιακός στην κορυφή!

Πέρυσι η ΚΑΕ είχε διαθέσει περίπου 4.500 εισιτήρια διαρκείας. Ο στόχος για φέτος είναι να ξεπεραστεί ο αριθμός των 6.500 εισιτήριων διαρκείας. Η χωρητικότητα του ΣΕΦ είναι 11.500 θέσεις, υπάρχουν περίπου 1.000 θέσεις για υποχρεώσεις προς τρίτους, Χορηγούς, οργανισμούς. Σε πολλούς αγώνες με μεγάλο ενδιαφέρον, θα είναι δύσκολη η εύρεση εισιτηρίου για αυτό καλό είναι όσοι ενδιαφέρονται να έχουν την θέση τους και να βλέπουν την ομάδα από κοντά, να προμηθευτούν το εισιτήριο διαρκείας τους.

Μην ξεχνάτε άλλωστε πως μιλάμε για έμπρακτη στήριξη. Αποτελεί πλέον βασική οδηγία της Ευρωλίγκας, οι ομάδες να στηρίζονται ολοένα και περισσότερο στα έσοδα από τα εισιτήρια, από τις χορηγίες, τα τηλεοπτικά και όχι στη συνεισφορά του εκάστοτε ιδιοκτήτη. Μάλιστα, προβλέπονται πρόστιμα για τις ομάδες που δεν τηρούν το Financial Fair play και αυτές τις οδηγίες. Θα πρέπει ο κόσμος του Ολυμπιακού να στηρίξει την ομάδα όπως μόνο αυτός ξέρει!

Ήρθε η ώρα του κόσμου!

Ήρθε η ώρα ο κόσμος του Ολυμπιακού να δείξει την δύναμη του!!

Διαβάστε επίσης

Στη Μπασκόνια ο Πιέρια Χένρι

Στη Μπασκόνια ο Πιέρια Χένρι

Ο Αμερικανός γκαρντ θα συνεχίσει στην Ευρώπη αλλά μετά την Ούνιξ Καζάν θα αγωνιστεί στην Ευρωλίγκα με τη φανέλα των Βάσκων.