Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Μιλουτίνοφ εξοφλείται και δεν πωλείται

Ο Μιλουτίνοφ εξοφλείται και δεν πωλείται
Κυριακή, 14 Ιουλίου 2019 - 14:05

Ένα θέμα, το οποίο έχει ανακύψει, έχει να κάνει με την προσφυγή την οποία φέρεται να σχεδιάζει ο Νίκολα Μιλουτίνοφ στον Ολυμπιακό, εάν δεν λάβει ένα ποσό, το οποίο ο ίδιος ισχυρίζεται ότι του οφείλεται. Οι εκπρόσωποί του, σε επαφές που είχαν με την ΚΑΕ Ολυμπιακός, ενημέρωσαν σχετικά για την πρόθεση του νεαρού σέντερ, να κάνει προσφυγή και να φύγει ως ελεύθερος, αν δεν εξοφληθεί, αλλά η απάντηση της ΚΑΕ ήταν σαφής και άμεση: Ο Μίλου εξοφλείται εντός 5 ημερών και δεν πωλείται.

Είχε γίνει σαφές, από τις προηγούμενες ημέρες, οπότε και ανέκυψε το θέμα του για την ΤΣΣΚΑ, την πρόταση των Ρώσων και την απάντηση (αρνητική) του Θρύλου, ότι η ΚΑΕ Ολυμπιακός παίζει με τους δικούς της όρους και δεν προτίθεται να συμβιβαστεί, με κάτι το οποίο δεν θεωρούν δίκαιο και σωστό. Ο ΜΙλουτίνοφ έχει μεγάλη αξία ως παίκτης και αυτό είναι ουσιαστικά το οποίο επιθυμεί ο Ολυμπιακός να αναγνωριστεί.

Όπως, λοιπόν, η ΚΑΕ ενημέρωσε σχετικά την πλευρά του παίκτη, τα χρήματα, τα οποία του οφείλονται, θα καταβληθούν άμεσα και ο παίκτης θα συνεχίσει να αγωνίζεται με τη φανέλα του Ολυμπιακού, καθώς δεν πωλείται. Δεν αποκλείεται η ΤΣΣΚΑ να επανέλθει με νέα πρόταση, ενδεχομένως βελτιωμένη, ωστόσο και πάλι η ΚΑΕ θα «κάνει παιχνίδι», με βάση αυτά που κρίνει ότι είναι δίκαια, για μία ενδεχόμενη παραχώρηση του νεαρού Σέρβου.

Διαβάστε επίσης

«Αν μείνει, θα δώσει το 100%»

«Αν μείνει, θα δώσει το 100%»

Τα πράγματα στην θέση τους βάζει ο εκπρόσωπος του Μιλουτίνοφ, ο οποίος τονίζει ότι «το να περιορίζουμε το παγκόσμιο πρόβλημα με τις πληρωμές, σε έναν σύλλογο, είναι αστείο».

Γιόβιτς ο αντί-Γκος

Γιόβιτς ο αντί-Γκος

Με την αποχώρηση του Αμερικανού για το ΝΒΑ, ο Ντέιβιντ Μπλατ εξετάζει την περίπτωση του Σέρβου της Μπάγερν.