Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Αν μείνει, θα δώσει το 100%»

«Αν μείνει, θα δώσει το 100%»
Κυριακή, 14 Ιουλίου 2019 - 15:35

Ήταν δεδομένο ότι δεν έχουμε δει ακόμη το τελευταίο επεισόδιο στην υπόθεση Ολυμπιακός - Μιλουτίνοφ - ΤΣΣΚΑ. Ο εκπρόσωπος του Σέρβου σέντερ, Γιώργος Δημητρόπουλος, θέλησε μέσω Twitter να ξεκαθαρίσει ότι ο Σέρβος έχει έναν χρόνο συμβόλαιο και ότι εάν εντέλει παραμείνει στο λιμάνι, θα το τιμήσει στο έπακρο, ανταποδίδοντας στον σύλλογο που τον πίστεψε λίγα χρόνια πριν, την αγάπη. Παράλληλα, επεσήμανε ότι κανείς δεν γνωρίζει τι θα γίνει του χρόνου, με τον Μιλου free agent, προαναγγέλλοντας ουσιαστικά την αποχώρησή του από το λιμάνι, με τη λήξη του συμβολαίου του και εξήγησε πως το πρόβλημα με τις καθυστερήσεις πληρωμών είναι παγκόσμιο και πως είναι αστείο να περιορίζεται σε έναν σύλλογο, μόνο, ως προς την … ανάδειξή του.

Ασχέτως, βέβαια, αν η ανάδειξη του θέματος έγινε λόγω… ειδικών σκοπών.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του Γιώργο Δημητρόπουλου:

«Ο Μιλουτίνοφ, όπως και κάθε άτομο στη γη, έχει το δικαίωμα να ζητά να πληρωθεί στην ώρα του. Το γεγονός ότι σχεδόν σε κάθε σύλλογο στην Ελλάδα, όπως και σε ένα τεράστιο κομμάτι των κλαμπ της Ευρώπης, συμπεριλαμβανομένων συλλόγων της Euroleague, του Eurocup, του Champions League, της ACB, Ιταλικών, Ρωσικών, Τουρκικών κ.α. συλλόγων, παραμένουν απλήρωτοι, ή πληρώνονται με καθυστερήσεις, εδώ και χρόνια τώρα και δεν υψώνουν αρκετά τις φωνές τους, το ότι χιλιάδες υποθέσεις έρχονται μπροστά στα τοπικά δικαστήρια ή το ΒΑΤ, δεν σημαίνει ότι όταν κάποιος απαιτήσει να πληρωθεί, αυτό είναι κάτι παράξενο. Το να περιορίζουμε ένα παγκόσμιο πρόβλημα, σε ένα κλαμπ μόνο, πρόκειται για αστείο! Αυτός είναι ένας λόγος, για τον οποίο είμαστε εκατοντάδες χρόνια μακριά από τον ΝΒΑ.

Ο Νίκολα έχει έναν ακόμη χρόνο συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό και είναι επιλογή του κλαμπ αν θα μείνει ή όχι. Αν μείνει, θα δώσει το 100%, όπως κάνει πάντα, για τον σύλλογο που τον πίστεψε, πριν χρόνια, όταν άλλες ομάδες δεν τον πίστεψαν! Είναι τόσο απλό. Το τι θα γίνει μετά, όταν θα είναι ελεύθερος, δεν μπορούμε να το γνωρίζουμε τώρα».

Διαβάστε επίσης

Δούλεψε ως επαγγελματίας (pics)

Δούλεψε ως επαγγελματίας (pics)

Ο Βασίλης Σπανούλης δίπλα στους μελλοντικούς μπασκετμπολίστες, για να τους δείξει τον τρόπο να δουλέψουν ως επαγγελματίες!

Γιόβιτς ο αντί-Γκος

Γιόβιτς ο αντί-Γκος

Με την αποχώρηση του Αμερικανού για το ΝΒΑ, ο Ντέιβιντ Μπλατ εξετάζει την περίπτωση του Σέρβου της Μπάγερν.