Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σαν τις… παρατημένες που παρακαλάνε τον "επιβήτορα" τους να γυρίσει πίσω!

Σαν τις… παρατημένες που παρακαλάνε τον
Δευτέρα, 15 Ιουλίου 2019 - 16:34

Ότι στο σωματείο αυτό που λέγεται Παναθηναϊκός (ενίοτε και ΠΟΑ με αγνώστου ημερομηνία ίδρυσης) -οι φιέστες των οποίων για την άνοδο από τις χαμηλότερες κατηγορίες άφησαν προ ολίγων ημερών εποχή- έχουν εμμονή με τον Ολυμπιακό και διακατέχονται από το σύνδρομο της Στοκχόλμης είναι κάτι το δεδομένο. Σαν τις… παρατημένες, ένα πράμα, που παρακαλάνε τον… επιβήτορα τους να γυρίσει πίσω. Δεν τους άρεσε το φάσκελο που τους έριξε ο Ολυμπιακός και τους είπε με τρόπο «ρε άντε… στα τσακίδια» και ψάχνουν τρόπους, τα πειραγμένα μυαλά, θαρρείς και είναι σε εξάρτηση και όχι νηφάλια, για να τον πικάρουν. Μα ελάτε τώρα… Υπάρχει περίπτωση αυτό το σωματείο, το οποίο ο Ολυμπιακός έχει ΣΩΣΕΙ δύο φορές, να πικάρει... ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ; Ας είμαστε σοβαροί…

Η ομάδα αυτή που έχει πρόεδρο τον Μάνο Παπαδόπουλο, επί χρόνια υπάλληλο της ΚΑΕ ΠΑΟ (ενίοτε και ΠΟΑ) αλλά ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μπορεί να χαρίζει τις μετοχές του Μάνου, η ομάδα αυτή που από το 2012 απαγορεύει στο ΣΔΟΕ να ελέγξει τα οικονομικά της βιβλία και διάφοροι (εμείς δεν τους πιστεύουμε) την είχαν συνδέσει με ένα σκάνδαλο που είχε ξεσπάσει με «εικονικά συμβόλαια» και το θέμα… θάφτηκε μέσα σε δύο νύχτες (καινούργια περιπολικά παρεμπιπτόντως είχαν κυκλοφορήσει την ίδια εποχή), η ομάδα αυτή που διάφοροι την έχουν άρρηκτα συνδεδεμένη με λουλούδια, με τη χούντα, τον βασιλιά, που οι τιμωρίες για «ντου» σε αποδυτήρια, απειλές, κατάρες έχουν αφήσει ιστορία, ανακοίνωσε ότι θα έχει έκπτωση 50% όποιος φίλος του Ολυμπιακού προσκομίσει το περσινό εισιτήριο διαρκείας του.

Πολλών το μυαλό πήγε στη… φοροδιαφυγή, αλλά δεν είναι έτσι. Μετά τους 500 που είχαν παρακολουθήσει τον πρώτο τελικό με τον Προμηθέα, έχουν ανάγκη από κόσμο του Ολυμπιακού μπας και γεμίσουν το γήπεδό τους. Με έκπτωση οι Ολυμπιακοί, κανονικά οι φίλοι του σωματείου αυτού, συν τα 8 ευρώ για τον έρανο που αναλογούν στον καθένα, καθώς φαίνεται να τους «εκβιάζει» συνεχώς ο Γιαννακόπουλος -ο οποίος δεν έχει μετοχές στην ΚΑΕ και κάνει δωρεές στην αστυνομία και την τροχαία, ωσάν ευυπόληπτος πολίτης- πως θα φύγει από το σωματείο αυτό, το οποίο δεν αφήνει το ΣΔΟΕ από το 2012 να μπει να ελέγξει τα οικονομικά βιβλία.

Το σωματείο αυτό, που έχει από την ΚΟΕ δωρεάν μπρατσάκια όταν αθλητές του πέφτουν στο νερό, ένα μοναδικό προνόμιο που έχει την ονομασία «Μπουμπλής», αναφέρει στη νηφάλια ανακοίνωσή του: «Ευπρόσδεκτοι να παρακολουθούν από κοντά αγώνες μεταξύ των ομάδων που ανήκουν στα «σαλόνια» του ελληνικού μπάσκετ»!

Ταραχή επέφερε αυτή η φράση στις τάξεις των φίλων του σωματείου αυτού, του «πληρώσατε και θα το πάρετε» όπως είχε πει η κυρά Δέσποινα, που κατέβασαν άρον-άρον το πανό «δεν είμαστε υπάλληλοι» που είχε μείνει κρεμασμένο στο ΟΑΚΑ, ενώ δάκρυ κύλησε στο μάγουλο των ανθρώπων του Χολαργού που αγόρασαν πίσω το ΑΦΜ τους από τον Κολοσσό Ρόδου.

Τόνοι έξτρα δουλειάς έπεσαν και στον ηλεκτρονικό τύπο που σβήνει τις δηλώσεις του Γιαννακόπουλου που αποκαλούσε ντροπή τους φίλους αυτού του σωματείου που στον πρώτο τελικό στα «σαλόνια» πήγαν μόλις 500 για να θαυμάσουν το σωματείο αυτό που φυτοζωεί όπως έλεγε ο ίδιος και είναι στα όρια της διάλυσης και της εξαφάνισης.

Διαβάστε επίσης

«Όλα για τον Ολυμπιακό»!

«Όλα για τον Ολυμπιακό»!

Ο Μπράντον Πολ μίλησε στο olympiacosbc.gr και δήλωσε θαυμαστής του κόουτς Μπλατ και των Σπανούλη και Πρίντεζη!

Δούλεψε ως επαγγελματίας (pics)

Δούλεψε ως επαγγελματίας (pics)

Ο Βασίλης Σπανούλης δίπλα στους μελλοντικούς μπασκετμπολίστες, για να τους δείξει τον τρόπο να δουλέψουν ως επαγγελματίες!