Ντουντούκα
El Profesor ως το 2024! Αυτά είναι...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

«Τρελαμένος» με τη Fiba ο Νεστέροβιτς (pic)

«Τρελαμένος» με τη Fiba ο Νεστέροβιτς (pic)
Δευτέρα, 15 Ιουλίου 2019 - 18:03

Η Σλοβενία, η πρωταθλήτρια Ευρώπης η οποία όμως αποκλείστηκε από το Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας, είχε θέσει υποψηφιότητα για τη διοργάνωση του Eurobasket 2021 και μάλιστα υπήρχε μεγάλη αισιοδοξία ότι η Fiba θα τους έδινε την διοργάνωση.

Κάτι τέτοιο δεν συνέβη… Τσεχία, Γεωργία και Ιταλία θα φιλοξενήσουν από έναν όμιλο ενώ η Γερμανία πέρα από τον όμιλο θα φιλοξενήσει και την τελική φάση.

Ο Ράσο Νεστέροβιτς, ο οποίος αδόξως σταμάτησε την καριέρα του στον Ολυμπιακό και κατέχει το πόστο του Γενικού Γραμματέα στην Ομοσπονδία της χώρας του, έγραψε πως «κάθε φυσιολογικός οργανισμός ακολουθεί και υπακούει στους κανόνες και τα στάνταρντ που υπάρχουν. Προφανώς αυτό δεν μετράει για τη Fiba. Λυπηρό αλλά είναι η αλήθεια».

Μία μέρα πριν, ο Νεστέροβιτς είχε ποστάρει: «Μεγάλη μέρα η αυριανή. Αν όλα πάνε με βάση τους κανόνες και τα στάνταρντ που έχουν θεσπιστεί από τη Fiba είμαστε σε καλή θέση».

Διαβάστε επίσης

Σαν τις… παρατημένες που παρακαλάνε τον

Σαν τις… παρατημένες που παρακαλάνε τον "επιβήτορα" τους να γυρίσει πίσω!

Μετά τους 500 που παρακολούθησαν τον πρώτο τελικό με τον Προμηθέα, έχουν ανάγκη από κόσμο του Ολυμπιακού, μπας και γεμίσουν το γήπεδό τους. Με έκπτωση οι Ολυμπιακοί, κανονικά οι φίλοι του σωματείου αυτού, συν τα 8 ευρώ για τον έρανο!!