Ντουντούκα
Τι ΚΑΥΛΑ (να είσαι Ολυμπιακός)!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Αποχώρησε με opt-out ο Γκος και πάει στη Γιούτα

Αποχώρησε με opt-out ο Γκος και πάει στη Γιούτα
Δευτέρα, 15 Ιουλίου 2019 - 20:14
Αρθρογράφος: Θεόφιλος Τυριντζής
ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΤΥΡΙΝΤΖΗΣ

Ο Αμερικανός γκαρντ, όπως αναμένονταν έκανε χρήση του NBA-out που είχε στο συμβόλαιό του, στον Ολυμπιακό θα καταβληθούν 750.000 δολάρια και θα υπογράψει 3ετές με τους Τζαζ.

Αυτό που αναμένονταν έγινε πράξη και επίσημα! Ο Νάιτζελ Ουίλιαμς Γκος έκανε χρήση του opt-out που είχε στο συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό, καθώς οι Γιούτα Τζαζ του είχαν έτοιμη 3ετή προσφορά στο τραπέζι και δεν ενεργοποίησε τον δεύτερο χρόνο στο συμβόλαιό του, που προβλέπονταν να πάρει 800.000 δολάρια.

Ο Αμερικανός γκαρντ θα υπογράψει 3ετές συμβόλαιο με την ομάδα που τον επέλεξε στο Νο.55 του ντραφτ και προορίζεται για μια back up λύση όπως ανέφεραν οι Αμερικανοί και ο Ολυμπιακός θα δει στα ταμεία του 750 χιλιάδες δολάρια που προέβλεπε η ρήτρα στο συμβόλαιό του.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός αναφέρει...

"Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον Νάιτζελ Γουίλιαμς - Γκος. Ο Αμερικανός γκαρντ έκανε χρήση του όρου opt out που είχε στο συμβόλαιο του και θα συνεχίσει στο πρωτάθλημα του ΝΒΑ. Του ευχόμαστε ότι καλύτερο στη συνέχεια της καριέρας του".

Διαβάστε επίσης