Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Άκυρο της ΕΟΚ στην παραμονή του Λαυρίου στην Α1!

Άκυρο της ΕΟΚ στην παραμονή του Λαυρίου στην Α1!
Τρίτη, 16 Ιουλίου 2019 - 16:18

Πολλοί αναρωτήθηκαν γιατί βγήκε από την προκήρυξη του πρωταθλήματος της Α2 το όνομα του Ολυμπιακού, τη στιγμή που είχε συμπεριληφθεί μαζί με τον Κολοσσό (σ.σ. ο οποίος αγόρασε το ΑΦΜ του Χολαργού). Η απάντηση ήρθε λίγη ώρα μετά… Γιατί επικρατεί ένα μπάχαλο και η επικύρωση της βαθμολογίας της Α1 που έστειλε ο ΕΣΑΚΕ στην ελληνική Ομοσπονδία δεν ευσταθεί.

Το Λαύριο το… «σώσανε» με «παράνομη» ψηφοφορία κόντρα στα όσα προβλέπει η προκήρυξη του πρωταθλήματος. Η ΕΟΚ ήταν αρνητική εξ αρχής σε αυτό το τέχνασμα (αν το αποδέχονταν θα ξευτελίζονταν εντελώς) και με επίσημο έγγραφο ενημέρωσε πως ΔΕΝ αποδέχεται την «σωτηρία» του Λαυρίου το οποίο έπεσε εντός των τεσσάρων γραμμών.

Ας έπαιζε ο Παναθηναϊκός κανονικά με την Κύμη και ας μην διακωμωδούσε το άθλημα. Ο Ολυμπιακός είχε χιλιάδες λόγους που το έκανε, ο Παναθηναϊκός κανέναν. Ας πρόσεχαν… Ο Ψαρράκης άλλωστε, ο πρόεδρος του Λαυρίου, είχε πει «δεν ήθελε να μας ρίξει επίτηδες ο Παναθηναϊκός». «Σύμμαχος» και μέσα στον ΕΣΑΚΕ, μην το ξεχνάμε…

Διαβάστε επίσης

Ουέιντ Μπάλντγουϊν: The Devil on Defense !

Ουέιντ Μπάλντγουϊν: The Devil on Defense !

Δεν το λέμε εμείς… Το NBCsports το οικειοποιείται, το ένιωσε στο πετσί του ο Χάρντεν και ο Πολ. Άιβερσον το ίνδαλμα, σκάνδαλο στο NCAA και δυο απολαυστικές συνεντεύξεις από Ατλάντα και Σαν Αντόνιο!

Ξανά… έκτακτο Δ.Σ. στον ΕΣΑΚΕ

Ξανά… έκτακτο Δ.Σ. στον ΕΣΑΚΕ

Στο Δ.Σ έχει προσκληθεί και ο πρόεδρος της ΕΟΚ Γιώργος Βασιλακόπουλος, ο οποίος είναι εκτός Αθηνών και δύσκολα θα παραστεί (έχει πάρα πολλά χρόνια να δώσει το παρών) και αναμένεται να στείλει εκπρόσωπο.α

ΚΑΕ Ολυμπιακός: «Κέρδισε το διαρκείας σου»

ΚΑΕ Ολυμπιακός: «Κέρδισε το διαρκείας σου»

Η ΚΑΕ Ολυμπικακός ενημέρωσε σχετικά με τα προνόμια, τα οποία οι φίλοι της ομάδας απολαμβάνουν, κάνοντας χρήση της κάρτας Olympiacos BC Mastercard, της Τράπεζας Πειραιώς, για την αγορά διαρκείας της σεζόν 2019-20.