Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ξανά… έκτακτο Δ.Σ. στον ΕΣΑΚΕ

Ξανά… έκτακτο Δ.Σ. στον ΕΣΑΚΕ
Τρίτη, 16 Ιουλίου 2019 - 18:55

Για μία ακόμη φορά, συγκάλεσαν έκτακτο Δ.Σ. στον ΕΣΑΚΕ προκειμένου να δουν τι θα κάνουν καθώς άλλη βαθμολογία επικύρωσαν (με το Λαύριο μέσα) και άλλη έχουν στα χέρια τους, μετά την άρνηση για συγκατάθεση- σε μία απόφαση που προήλθε από «παράνομη» ψηφοφορία- στην παραμονή του Λαυρίου στην Α1.

Στο Δ.Σ έχει προσκληθεί και ο πρόεδρος της ΕΟΚ Γιώργος Βασιλακόπουλος, ο οποίος είναι εκτός Αθηνών και δύσκολα θα παραστεί (έχει πάρα πολλά χρόνια να δώσει το παρών) και αναμένεται να στείλει εκπρόσωπο.

Στον Σύνδεσμο, τρέχουν και δεν φτάνουν καθώς τα θέματα είναι πολλά. Τους «άδειασε» εντελώς ο Γιώργος Βασιλακόπουλος και πρέπει να εναρμονιστούν με το άρθρο 5 που λέει ρητά πως πρέπει να πέσουν οι δύο τελευταίες ομάδες βαθμολογικά (χώρια από αυτή που δεν κατέβηκε σε ματς) ενώ ανοικτές πληγές συνεχίζουν να αποτελούν ο βασικό χορηγός, καθώς η Betshop δεν ανανέωσε και ηξ κεντρική διαχείριση.

TAGS

Διαβάστε επίσης

Ουέιντ Μπάλντγουϊν: The Devil on Defense !

Ουέιντ Μπάλντγουϊν: The Devil on Defense !

Δεν το λέμε εμείς… Το NBCsports το οικειοποιείται, το ένιωσε στο πετσί του ο Χάρντεν και ο Πολ. Άιβερσον το ίνδαλμα, σκάνδαλο στο NCAA και δυο απολαυστικές συνεντεύξεις από Ατλάντα και Σαν Αντόνιο!