Ντουντούκα
Καλωσήρθατε αδέρφια!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Σείστηκε το Καραϊσκάκη με… Σπανούλη

Σείστηκε το Καραϊσκάκη με… Σπανούλη
Τρίτη, 16 Ιουλίου 2019 - 22:22

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός, πριν τη σέντρα του σπουδαίου φιλικού με τη Νότιγχαμ Φόρεστ πρόβαλε στα μάτριξ του γηπέδου Καταϊσκάκη ένα βίντεο με ευχές στον άτυχο Κώστα Φορτούνη. Η… έκπληξη ήταν στο φινάλε του βίντεο, καθώς μετά τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, τον Μαρτίνς και τον Καρεμπέ, τη πάσα από τον Αβραάμ Παπαδόπουλο που έλεγε «έλα γρήγορα πίσω να πάμε για μπασκετάκι» πήρε ο Βασίλης Σπανούλης.

«Κωστάρα, οι τραυματισμοί είναι για τους δυνατούς. Εσύ είσαι δυνατός, θα τον ξεπεράσεις και θα γυρίσεις καλύτερος από ότι ήσουν. Είμαστε όλοι κοντά σου κι εγώ προσωπικά. Θα γυρίσεις δυνατός, μην αγχώνεσαι για τίποτα!» ήταν το μήνυμα του αρχηγού του Ολυμπιακού, ο οποίος συνδέεται με στενές σχέσεις φιλίας με τον Κώστα Φορτούνη.

Ο κόσμος του Ολυμπιακού όταν είδε στα μάτριξ τον Βασίλη Σπανούλη ξέσπασε σε επευφημίες και χειροκροτήματα, με αποτέλεσμα το Καραϊσκάκη να σειστεί από τις φωνές για τον μεγάλο Βασίλη Σπανούλη, ο οποίος αναρρώνει κι αυτός από τον τραυματισμό του και έχει ξεκινήσει ατομικές στο ΣΕΦ.

Διαβάστε επίσης

Η δεκαετία του… μπαμπά

Η δεκαετία του… μπαμπά

Ο Βασίλης Σπανούλης ανανέωσε με τον Θρύλο και, φτάνοντας ένα χρόνο μετά, θα κλείσει μια δεκαετία με τα ερυθρόλευκα!