Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Γουίλτζερ «καλωσόρισε» τον Μπόλντγουϊν στον Ολυμπιακό (pic)

Ο Γουίλτζερ «καλωσόρισε» τον Μπόλντγουϊν στον Ολυμπιακό (pic)
Τετάρτη, 17 Ιουλίου 2019 - 19:53

Ο Γουέιντ Μπόλντγουϊν ανακοινώθηκε από την «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ με κάθε επισημότητα για τα επόμενα 2 χρόνια και «ανέβασε» τη φωτογραφία της ανακοίνωσής του στο instagram. Βέβαια, είχε αυτοανακοινωθεί δύο βράδια νωρίτερα όταν ο ίδιος είχε γράψει στο twitter του «Olympiacos» αλλά το έσβησε άρον-άρον γιατί δεν είχαν πέσει ακόμα οι υπογραφές.

Στο instagram του Αμερικανού έσπευσαν αρκετοί να τον «καλωσορίσουν» στην ομάδα, με πρώτη και καλύτερη την ΚΑΕ Ολυμπιακός που του έγραψε «welcome», τον Νούρκιτς που του έγραψε «θα σου αρέσει πολύ εκεί» αλλά και έναν τον Κάιλ Ουίλτζερ.

Ο Καναδός, μόλις λίγους μήνες έμεινε στην ομάδα και την Ελλάδα αλλά έχει λατρέψει και τα δύο. Επισκέπτεται σε κάθε ευκαιρία το ΣΕΦ, παντρεύτηκε προχτές στην Ίο και λέει τα καλύτερα για τους «ερυθρόλευκους». Έσπευσε να «καλωσορίσει» τον Μπόλντγουϊν στην ομάδα γράφοντας «Olympiacos».

Διαβάστε επίσης

Το Λαύριο… στη θέση της Κύμης!

Το Λαύριο… στη θέση της Κύμης!

Απίστευτα πράγματα στο πρωτάθλημα της Α1. Αγοραπωλησίες, μαγειρέματα, πλειστηριασμοί, άλλοι πέφτουν αλλά με τεχνάσματα… μένουν τελικά. Το Λαύριο βρήκε τη λύση και μπαίνει στη θέση της Κύμης.