Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δυνατά για Κουζμίνσκας ο Ολυμπιακός (vids)

Δυνατά για Κουζμίνσκας ο Ολυμπιακός (vids)
Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2019 - 15:39

Ο Ολυμπιακός μόλις σήμερα Πέμπτη ανακοίνωσε την απόκτηση του Ίθαν Χαπ, ο οποίος είναι πάουερ φόργουορντ και σέντερ, όμως ο νεαρός Αμερικανός προορίζεται περισσότερο για το «5» και όχι για το «4», όπου ίσως κληθεί απλώς να δώσει κάποιες λύσεις. Είναι δεδομένη η επιθυμία του Ντέιβιντ Μπλατ να ενισχύσει ακόμη περισσότερο την θέση «4» και να προσθέσει στο δυναμικό της ομάδας, εν όψει της δύσκολης σεζόν που έρχεται, ένα αθλητικό «4άρι» που θα βρίσκεται στο πλευρό του Γιώργου Πρίντεζη.

Βασικός στόχος της ομάδας του Μπλατ, λοιπόν, φέρεται να είναι ο Μιντάουγκας Κουζμίνσκας, με τον οποίο οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται σε συζητήσεις. Ο 29χρονος Λιθουανός φόργουορντ έπαιξε πέρυσι στην Αρμάνι Μιλάνο, αλλά ο Μεσίνα δεν έδειχνε να τον υπολογίζει πλέον. Αποτέλεσμα αυτού ήταν να μείνει ελεύθερος και ο Ολυμπιακός «ρίχνει τα δίχτυα του», προκειμένου να τον εντάξει στο δυναμικό του. Για τον παίκτη φαίνεται ότι ενδιαφέρονται ρωσικές και τουρκικές ομάδες. Αν και πρόκειται για τον Νο1 στόχο, αυτή τη στιγμή, ο Μπλατ έχει και άλλη λύση, την οποία η Διοίκηση θα τρέξει, εάν του Κουζμίνσκας δεν ευδοκιμήσει.

Ο Κουζμίνσκας, είχε στην περυσινή Ευρωλίγκα, 8,5 πόντους με 46,9% ποσοστό ευστοχίας στα τρίποντα και 3,3 ριμπάουντ μέσο όρο.

Δείτε σε βίντεο ορισμένα από όσα κάνει στο παρκέ ο έμπειρος Λιθουανός:

Διαβάστε επίσης