Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ταρακουνήθηκε το ΟΑΚΑ από τα… γέλια!

Ταρακουνήθηκε το ΟΑΚΑ από τα… γέλια!
Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2019 - 19:27

Ολοκληρώθηκε το έκτακτο Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ στο οποίο αποφασίστηκε εν τέλει, παρά την ψηφοφορία που έκαναν και κρίθηκε παράνομη ακόμα και από τον Βασιλακόπουλο, πως το Λαύριο πέφτει στην Α2 αλλά… μένει τελικά στην Α1 καθώς θα πληρώσει και θα πάρει το ΑΦΜ της Κύμης, η οποία έμεινε, αλλά… δεν ήθελε να μείνει! Στο Δ.Σ. ήταν παρών εκπρόσωπος του Κολοσσού Ρόδου που έπεσε στην Α2 αλλά θα μείνει στην Α1 γιατί πλήρωσε και πήρε το ΑΦΜ του Χολαργού, που έμεινε στην Α1, μπήκε στα πλέι οφ μάλιστα αλλά βάρεσε διάλυση. Εκπρόσωπο δεν είχε στο Δ.Σ.

Στον ΕΣΑΚΕ ψάχνουν μία 14η ομάδα, καθώς έμειναν 13 και κτύπησαν τη πόρτα της Καστοριάς. Αν αρνηθεί, θα πάνε στην δεύτερη επιλαχούσα την Καρδίτσα κι αν αρνηθεί κι αυτή θα δοθεί μία wild card σε άλλη ομάδα της Α2. Αν δεν βρουν; Θα «κατέβουν» στη Β΄Εθνική. Στον Ολυμπιακό πάντως δεν θα δοθεί, παρά το ότι οι κανονισμοί της Fiba λένε πως δεν μπορεί να υποβιβαστεί ομάδα επειδή δεν κατέβηκε στα πλέι οφ. Ο Βαγγέλης Γαλατσόπουλος ήταν κάθετος επ’ αυτού… «Γι αυτό απεφάνθη το ΑΣΕΑΔ και σε 1ο και σε 2ο βαθμό».

Ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, αναζητά βασικό χορηγό, καθώς η Betshop αρνήθηκε να ανανεώσει. Με την ΕΡΤ έχει συμβόλαιο ο ΕΣΑΚΕ αλλά η νέα Κυβέρνηση εξετάζει τις οικονομικές συμφωνίες και βρίσκονται αν αναμονή και παρά το γεγονός ότι ψάχνουν μία ομάδα ακόμα να συμπληρώσουν… στις 23 Ιουλίου θα κάνουν κλήρωση. Αντί για ονόματα ομάδων θα βάλουν το αλφάβητο…

Μετά από… ΟΛΑ ΑΥΤΑ και συν τις δικαστικές αποφάσεις που εκκρεμούν από το ΑΣΕΑΔ, βγήκε ο Μάνος Παπαδόπουλος και είπε: «Το μπάσκετ μεγαλώνει, το μπάσκετ προχωρά» και ότι «θα είμαστε καλύτερα χωρίς αυτούς» εννοώντας τον Ολυμπιακό. Τα τσιμέντα στο γήπεδο τένις, εκεί στο ΟΑΚΑ, που στεγάζεται ο ΕΣΑΚΕ, πήγε δύο μέτρα πιο δεξιά από τα… γέλια.

Όπου σταθούν και όπου βρεθούν, με τον Ολυμπιακό ασχολούνται. Αντί να βάλουν τη χορηγία που έταξαν και να «ηγηθούν» όπως κόμπαζαν, αντί να κάνουν προτάσεις (καμία δεν έχουν καταθέσει), ασχολούνται με τον Ολυμπιακό.

Τι αγχώνονται; Τουλάχιστον δύο φορές θα τον βρουν μπροστά τους. Στην Ευρωλίγκα…

ΜΠΟΝΟΥΣ: Φωτογραφία από τους υποβιβασμένους του Λαυρίου που... πανηγυρίζουν.

Διαβάστε επίσης

Μιλουτίνοφ: «Είμαι ικανοποιημένος εκεί που είμαι»

Μιλουτίνοφ: «Είμαι ικανοποιημένος εκεί που είμαι»

Σε μέσο της πατρίδας του μίλησε ο Νίκολα Μιλουτίνοφ, ο οποίος είπε πως είναι καλά στον Ολυμπιακό και δεν σκέφτεται το μέλλον, ενώ αναφέρθηκε και στην Εθνική Σερβίας και την αποστολή που έχουν στη Κίνα για το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Ο Μήτρου-Λονγκ στη λίστα του Μπλατ!

Ο Μήτρου-Λονγκ στη λίστα του Μπλατ!

Μία από τις περιπτώσεις που εξετάζει ο κόουτς του Ολυμπιακού για τη θέση του γκαρντ είναι ο Ελληνο-Καναδός. Έχει ιδιαιτερότητες η περίπτωση. Καμία προχωρημένη υπόθεση για τη θέση.

«Καλή επιτυχία» (pic)

«Καλή επιτυχία» (pic)

Η ευχή του Γιώργου Πρίντεζη στον Βαγγέλη Μάντζαρη ο οποίος αποχώρησε από τον Ολυμπιακό.

Πήρε Ντέρικ Ουίλιαμς η Φενέρ

Πήρε Ντέρικ Ουίλιαμς η Φενέρ

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο κάλυψε το κενό του Νικολό Μέλι η ομάδα του Κώστα Σλούκα που έχει ενισχυθεί τρομακτικά.