Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μιλουτίνοφ: «Είμαι ικανοποιημένος εκεί που είμαι»

Μιλουτίνοφ: «Είμαι ικανοποιημένος εκεί που είμαι»
Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2019 - 19:54

Σε μέσο της πατρίδας του και δη στο Β92 μίλησε ο Νίκολα Μιλουτίνοφ, ο οποίος είπε πως είναι καλά στον Ολυμπιακό και δεν σκέφτεται το μέλλον, ενώ αναφέρθηκε και στην Εθνική Σερβίας και την αποστολή που έχουν στη Κίνα για το Παγκόσμιο Κύπελλο.

«Είμαι προσηλωμένος στη Σερβία και δεν ξέρω τί θα γίνει, θα δούμε… Πραγματικά, αυτή την στιγμή μόνο την Εθνική ομάδα σκέφτομαι. Είμαι ικανοποιημένος εκεί που είμαι και είμαι ικανοποιημένος με την πρόοδό μου. Δεν με απασχολεί τί θα γίνει στο μέλλον» ανέφερε αρχικά.

Για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται είπε: «Είμαι ξεκούραστος, αφού οι υποχρεώσεις μου ολοκληρώθηκαν πρόωρα και έτσι έχω καιρό να παίξω. Και θέλω να παίζω. Ανυπομονώ να βοηθήσω την εθνική ομάδα και έχω πολύ θετική ενέργεια».

Για την Εθνική του ομάδα ανέφερε: «Έχουμε ένα εξαιρετικό σύνολο, όχι μόνο στους ψηλούς, αλλά και οι 18 που θα συμμετέχουν στην προετοιμασία, είναι πολύ υψηλού επιπέδου. Υπάρχουν παιδιά από την Ευρωλίγκα και το ΝΒΑ, οπότε οι προπονήσεις θα είναι υψηλού επιπέδου και νομίζω ότι όλοι θα δουλέψουν με μεγάλο ενθουσιασμό».

Διαβάστε επίσης

Ο Μήτρου-Λονγκ στη λίστα του Μπλατ!

Ο Μήτρου-Λονγκ στη λίστα του Μπλατ!

Μία από τις περιπτώσεις που εξετάζει ο κόουτς του Ολυμπιακού για τη θέση του γκαρντ είναι ο Ελληνο-Καναδός. Έχει ιδιαιτερότητες η περίπτωση. Καμία προχωρημένη υπόθεση για τη θέση.

«Καλή επιτυχία» (pic)

«Καλή επιτυχία» (pic)

Η ευχή του Γιώργου Πρίντεζη στον Βαγγέλη Μάντζαρη ο οποίος αποχώρησε από τον Ολυμπιακό.