Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Μήτρου-Λονγκ στη λίστα του Μπλατ!

Ο Μήτρου-Λονγκ στη λίστα του Μπλατ!
Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2019 - 21:38
Αρθρογράφος: Θεόφιλος Τυριντζής
ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΤΥΡΙΝΤΖΗΣ

Στον Ολυμπιακό, μετά την απόκτηση του Ίθαν Χαπ, προσανατολίζονται στο να τελειώσουν και τις άλλες δύο κινήσεις τους στο ρόστερ της ομάδας, με την απόκτηση ενός παίκτη στο «4»- με πρώτο στόχο να αποτελεί ο Κουζμίνσκας- και ενός γκαρντ, μετά τη φυγή του Γκος για το ΝΒΑ.

Ο Ντέιβιντ Μπλατ έχει στη λίστα του αρκετούς παίκτες για τη θέση του γκαρντ, ανάμεσά τους και τον Ναζ Μήτρου-Λονγκ. Τον Καναδό με ελληνικές ρίζες, καθώς η μητέρα του είναι ελληνο-καναδή.

Έχει ψάξει την υπόθεσή του, όπως άλλωστε έχει διερευνήσει και κάποιες άλλες, ωστόσο στην παρούσα φάση δεν έχει προχωρήσει καμία περίπτωση για τη θέση του γκαρντ.

Του Μήτρου Λονγκ δεν είναι και εύκολη. Μία ιδιαιτερότητα είναι πως έχει τον ίδιο μάνατζερ με αυτόν του Αξέλ Τουπάν με τους οποίους ο Ολυμπιακός είναι στα δικαστήρια, ενώ ο 25χρονος (1.93μ.) που έπαιζε στους Τζαζ και τη θυγατρική τους στη G League, συμμετέχει στο Summer League τους Λας Βέγκας με τους Καβαλίερς και έχει 16.8 πόντους μ.ο., 5 ριμπάουντ και 5,5 ασίστ ανά ματς. Καλούς αριθμούς, έχει προσεγγίσει βλέμματα και έχει προτεραιότητα να μείνει στο ΝΒΑ και γενικότερα είναι μία περίπτωση με ιδιαιτερότητες.

Διαβάστε επίσης

Ζητάει λεφτά από Ομπράντοβιτς και Διαμαντίδη

Ζητάει λεφτά από Ομπράντοβιτς και Διαμαντίδη

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στον «έρανο» που έχει ξεκινήσει για να «σώσει» τον Παναθηναϊκό άνοιξε τη γκάμα των επιφανών Παναθηναϊκών από τους οποίους απαιτεί να βάλουν λεφτά με στόχο να φτάσουν τα 20, τα 320, τα 50, τα 100 εκατομμύρια όπως είπε χαρακτηριστικά.

Μιλουτίνοφ: «Είμαι ικανοποιημένος εκεί που είμαι»

Μιλουτίνοφ: «Είμαι ικανοποιημένος εκεί που είμαι»

Σε μέσο της πατρίδας του μίλησε ο Νίκολα Μιλουτίνοφ, ο οποίος είπε πως είναι καλά στον Ολυμπιακό και δεν σκέφτεται το μέλλον, ενώ αναφέρθηκε και στην Εθνική Σερβίας και την αποστολή που έχουν στη Κίνα για το Παγκόσμιο Κύπελλο.