Ντουντούκα
Ναι ρε Θρύλε!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Ζητάει λεφτά από Ομπράντοβιτς και Διαμαντίδη

Ζητάει λεφτά από Ομπράντοβιτς και Διαμαντίδη
Παρασκευή, 19 Ιουλίου 2019 - 09:20

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στον «έρανο» που έχει ξεκινήσει για να «σώσει» τον Παναθηναϊκό, από τα όρια της διάλυσης στα οποία βρίσκεται, με λεφτά βέβαια… άλλων και κυρίως των απλών οπαδών, άνοιξε τη γκάμα των επιφανών Παναθηναϊκών από τους οποίους απαιτεί να βάλουν λεφτά με στόχο να φτάσουν τα 20, τα 320, τα 50, τα 100 εκατομμύρια όπως είπε χαρακτηριστικά.

Σε αυτή τη γκάμα των επιφανών Παναθηναϊκών περιμένει λεφτά από «εφοπλιστές, παίκτες, προπονητές και άλλοι άνθρωποι που έχουν τέτοιες δυνατότητες, ώστε να συνεισφέρουν στο πρότζεκτ. Δεν πιστεύω ότι δεν θα ανταποκριθούν», όπως είπε ο ίδιος.

Με λίγα λόγια, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς καλείται να δώσει λεφτά για να σώσει κι αυτός τον Παναθηναϊκό, καθώς αυτός, από τον οποίο ζητούσε μεγαλύτερο μπάτζετ το καλοκαίρι του ΄12 για να μείνει όπως φάνηκε μέσα από βίντεο και ηχογραφήσεις που είχε κάνει ο Γιαννακόπουλος στο γραφείο του, αδυνατεί και καλεί τον κόσμο βάλει το χέρι στη τσέπη, τη στιγμή που ο ίδιος καίει 500άρικα στο instagram για να ανάψει το πούρο του.

Μπορεί να ζητηθεί και από τον Διαμαντίδη να βάλει το χέρι στη τσέπη, αν και φήμες λένε πως δεν έχει εξοφληθεί τα δύο τελευταία χρόνια του στον Παναθηναϊκό. Ίσως γι αυτό δεν δέχτηκε να συνεχίσει στις ακαδημίες του Παναθηναϊκού, αλλά εργάζεται σε άλλες ακαδημίες.

Διαβάστε επίσης

Ο Μήτρου-Λονγκ στη λίστα του Μπλατ!

Ο Μήτρου-Λονγκ στη λίστα του Μπλατ!

Μία από τις περιπτώσεις που εξετάζει ο κόουτς του Ολυμπιακού για τη θέση του γκαρντ είναι ο Ελληνο-Καναδός. Έχει ιδιαιτερότητες η περίπτωση. Καμία προχωρημένη υπόθεση για τη θέση.