Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δωδέκατη αγωνιστική στο ΟΑΚΑ (vid)

Δωδέκατη αγωνιστική στο ΟΑΚΑ (vid)
Παρασκευή, 19 Ιουλίου 2019 - 12:01

Το πρόγραμμα των ντέρμπι της νέας αγωνιστικής σεζόν έκανε γνωστό η Ευρωλίγκα. Φυσικά σε αυτά τα ματς συγκαταλέγονται οι αναμετρήσεις του Ολυμπιακού κόντρα στον Παναθηναϊκό, με το πρώτο ματς μεταξύ των δύο ομάδων να είναι στο ΟΑΚΑ στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής.

Παράλληλα, το αναλυτικό πρόγραμμα, θα ανακοινωθεί τις προσεχείς ημέρες.

«Αναμφισβήτητα, ένα από τα πιο καυτά και πιο αναμενόμενα παιχνίδια στο παγκόσμιο μπάσκετ. Οι οπαδοί του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού θα κυκλώσουν αυτό το παιχνίδι μόλις έχουν το πρόγραμμα στα χέρια τους. Το ελληνικό ντέρμπι παίζεται με όλη την ένταση ενός αγώνα πρωταθλήματος, πόντο-πόντο, κατοχή-κατοχή.

Ο νικητής θα κερδίσει αμέσως μομέντουμ και ο ηττημένος θα πρέπει να ανακάμψει έχοντας ξοδέψει πολλή ενέργεια και συναίσθημα», αναφέρεται χαρακτηριστικά στο πρόμο βίντεο για τα ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό.

Διαβάστε επίσης

Ζητάει λεφτά από Ομπράντοβιτς και Διαμαντίδη

Ζητάει λεφτά από Ομπράντοβιτς και Διαμαντίδη

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στον «έρανο» που έχει ξεκινήσει για να «σώσει» τον Παναθηναϊκό άνοιξε τη γκάμα των επιφανών Παναθηναϊκών από τους οποίους απαιτεί να βάλουν λεφτά με στόχο να φτάσουν τα 20, τα 320, τα 50, τα 100 εκατομμύρια όπως είπε χαρακτηριστικά.