Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Επίσημο το «αντίο» στον Μάντζαρη

Επίσημο το «αντίο» στον Μάντζαρη
Σάββατο, 20 Ιουλίου 2019 - 12:14

Ένα προδιαγεγραμμένο διαζύγιο, εκείνο ανάμεσα στην ΚΑΕ Ολυμπιακός και τον Βαγγέλη Μάντζαρη, επισημοποιήθηκε το πρωί του Σαββάτου. Η ΚΑΕ ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας, ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Αναλυτικά:

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον Βαγγέλη Μάντζαρη.

Στα οκτώ χρόνια της κοινής μας πορείας καταφέραμε να γράψουμε ιστορία και να πανηγυρίσουμε δύο Ευρωλίγκες (2012, 2013), τρία Πρωταθλήματα Ελλάδος (2012, 2015, 2016) και ένα Διηπειρωτικό Κύπελλο (2013). Για αυτές τις επιτυχίες, αλλά και για όλα όσα πρόσφερες συνολικά στην ομάδα σε ευχαριστούμε από καρδιάς και σου ευχόμαστε κάθε επιτυχία στην συνέχεια της καριέρας σου.

Διαβάστε επίσης

Δεν βλέπει την ώρα ο Μπράντον Πόλ! (pic)

Δεν βλέπει την ώρα ο Μπράντον Πόλ! (pic)

Ο Αμερικανός γκαρντ/φόργουορντ έδειξε μέσω των social media ότι δεν βλέπει την ώρα να πιάσει δουλειά με τους «ερυθρόλευκους» και να ξεκινήσει η νέα σεζόν.

ΚΑΕ Ολυμπιακός:

ΚΑΕ Ολυμπιακός: "Δεν κάνουμε βήμα πίσω"

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός, δήλωσε συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Α2, αλλά όπως τόνισε επίσημα έγινε καθαρά για νομικούς λόγους. Αν θα συμμετάσχει θα γίνει με ομάδα αναπτυξιακή, με ταλέντα από όλη την Ελλάδα. Ο Ολυμπιακός θα συνεχίσει τον αγώνα του για την επαναφορά της νομιμότητας και φυσικά τη διάκριση στην Ευρωλίγκα.