Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ευρώπη: «Ο Ολυμπιακός γράφει ιστορία»!

Ευρώπη: «Ο Ολυμπιακός γράφει ιστορία»!
Σάββατο, 20 Ιουλίου 2019 - 18:14

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού και η ξεκάθαρη στάση του ότι τον νοιάζει μόνο η Ευρωλίγκα και θα αγωνίζεται μόνο στην κορυφαία διοργάνωση, ενώ δήλωσε συμμετοχή στην Α2 κι ΑΝ αγωνιστεί εκεί, θα είναι με τελείως διαφορετική ομάδα και άλλη ονομασία, έκανε φυσικά τον γύρο της Ευρώπης και φάνηκε να ξεκαθαρίζει τα πράγματα στους Ευρωπαίους που είχαν μία συγχυσμένη οπτική επί του θέματος.

Κάποια Μέσα έκαναν λόγο για «ιστορία που γράφουν οι Πειραιώτες», κάποια άλλα, «φοβούνται» πως αυτή θα είναι η απαρχή σημαντικών εξελίξεων στο ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Το PlanetaCB έγραψε χαρακτηριστικά πως «Ο Ολυμπιακός γράφει ιστορία. Θα είναι η μοναδική ομάδα που θα αγωνίζεται στην Ευρωλίγκα και σε διαφορετική λίγκα», ενώ εξηγεί πως σοβαρή ευθύνη για τη στάση των «ερυθρόλευκων» φέρει ο Παναθηναϊκός.

Η «Marca» φοβάται πως άνοιξε ο «ασκός του Αιόλου». Δεν πάει πολύς καιρός που η Μπαρτσελόνα υποστήριξε ότι θα έφευγε από το ισπανικό πρωτάθλημα (με αφορμή διαιτητικά σφάλματα πέρσι στο Κύπελλο με τη Ρεάλ) και γενικότερα η ισπανική ACB είναι αντίθετη στο μοντέλο της Ευρωλίγκας και έγραψε «ανήκουστο. Ο Ολυμπιακός θα αγωνίζεται μόνο στην Ευρωλίγκα»!

Το ιταλικό Sportando έγραψε πως ο Ολυμπιακός μάλλον δεν ενδιαφέρεται για την επιστροφή του στην Α1 και κατέγραψε πως θα χρησιμοποιεί εφηβική ομάδα στο πρωτάθλημα της Α2 και την κανονική στην Ευρωλίγκα.

Το Λιθουανικό “24Sek” στέκεται και αυτό στην ιστορική απόφαση και καταγράφει τη μοναδικότητα: «Για πρώτη φορά στην ιστορία της Ευρωλίγκας, ομάδα θα αγωνίζεται μόνο σε αυτήν και όχι στο εγχώριο πρωτάθλημα της».

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ευρώπη: «Ο Ολυμπιακός γράφει ιστορία»!
Ευρώπη: «Ο Ολυμπιακός γράφει ιστορία»!
Ευρώπη: «Ο Ολυμπιακός γράφει ιστορία»!

Διαβάστε επίσης

Στον Προμηθέα ο Μπόγρης

Στον Προμηθέα ο Μπόγρης

Ο Έλληνας σέντερ, που έμεινε ελεύθερος μετά από δύο χρόνια στον Ολυμπιακό, συμφώνησε με την πατρινή ομάδα για τα επόμενα τρία χρόνια.

Γκος: «Δεν εγκατέλειψα το όνειρό μου»

Γκος: «Δεν εγκατέλειψα το όνειρό μου»

Ο Νάιτζελ Ουίλιαμς Γκος είναι και επίσημα παίκτης των Γιούτα Τζαζ, οι οποίοι τον επέλεξαν το 2017 στο Νο.55 του ντραφτ και του πρόσφεραν τριετές συμβόλαιο (ο πρώτος χρόνος εγγυημένος) έναντι 4.8 εκ. δολαρίων.