Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δίπλα στον Φορτούνη και ο Αγραβάνης (pic)

Δίπλα στον Φορτούνη και ο Αγραβάνης (pic)
Σάββατο, 20 Ιουλίου 2019 - 20:20

Το πρωί του Σαββάτου (20/7) ο Κώστας Φορτούνης υποβλήθηκε σε πετυχημένη επέμβαση στο γόνατο, μετά από τον σοβαρό τραυματισμό που υπέστη στη φιλική αναμέτρηση κόντρα στο Αμβούργο, στην Αυστρία.

Αρκετά μέλη της «ερυθρόλευκης» οικογένειας έστειλαν τις ευχές τους αλλά και επισκέφτηκαν τον αρχηγό προκειμένου να του πουν περαστικά αλλά και καλή δύναμη, ώστε να επιστρέψει ακόμα πιο δυνατός στην ενεργό δράση.

Ένας από αυτούς ήταν και ο Δημήτρης Αγραβάνης. Ο διεθνής φόργουορντ βρέθηκε στο νοσοκομείο και μάλιστα ανάρτησε φωτογραφία του με τον Φορτούνη, γράφοντας «Περαστικά captain».

Δείτε την ανάρτησή του:

View this post on Instagram

Περαστικά captain???????????????? @kfortou7

A post shared by Dimitris Agravanis (@dimitris_agravanis) on

Διαβάστε επίσης

Στον Προμηθέα ο Μπόγρης

Στον Προμηθέα ο Μπόγρης

Ο Έλληνας σέντερ, που έμεινε ελεύθερος μετά από δύο χρόνια στον Ολυμπιακό, συμφώνησε με την πατρινή ομάδα για τα επόμενα τρία χρόνια.

Ευρώπη: «Ο Ολυμπιακός γράφει ιστορία»!

Ευρώπη: «Ο Ολυμπιακός γράφει ιστορία»!

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού και η ξεκάθαρη στάση του ότι τον νοιάζει μόνο η Ευρωλίγκα και θα αγωνίζεται μόνο στην κορυφαία διοργάνωση, έκανε φυσικά τον γύρο της Ευρώπης και φάνηκε να ξεκαθαρίζει τα πράγματα στους Ευρωπαίους που είχαν μία συγχυσμένη οπτική επί του θέματος.

Γκος: «Δεν εγκατέλειψα το όνειρό μου»

Γκος: «Δεν εγκατέλειψα το όνειρό μου»

Ο Νάιτζελ Ουίλιαμς Γκος είναι και επίσημα παίκτης των Γιούτα Τζαζ, οι οποίοι τον επέλεξαν το 2017 στο Νο.55 του ντραφτ και του πρόσφεραν τριετές συμβόλαιο (ο πρώτος χρόνος εγγυημένος) έναντι 4.8 εκ. δολαρίων.