Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έμεινε και τυπικά στον Ολυμπιακό ο Μιλουτίνοφ!

Έμεινε και τυπικά στον Ολυμπιακό ο Μιλουτίνοφ!
Σάββατο, 20 Ιουλίου 2019 - 21:27
Αρθρογράφος: Θεόφιλος Τυριντζής
ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΤΥΡΙΝΤΖΗΣ

Ήταν κάτι παραπάνω από σίγουρο, αλλά επειδή μιλάμε για μεταγραφές, καλό είναι να περιμένεις μέχρι την τελευταία στιγμή. Μην ξεχνάτε άλλωστε πως ο Κεμ Μπιρτς έφυγε κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή από τον Ολυμπιακό για να πάει στους Ορλάντο Μάτζικ. Οπότε, στο μεγάλο Λιμάνι, παρά το γεγονός ότι δεν είχαν καμία ενόχληση από τους Σαν Αντόνιο Σπερς όλο το καλοκαίρι και είχαν μάθει πως δεν θα τον καλούσαν οι Τεξανοί, οι Πειραιώτες συνιστούσαν λίγο ακόμα υπομονή για την περίπτωση του Νίκολα Μιλουτίνοφ!

Ο Σέρβος σέντερ λοιπόν έμεινε και τυπικά στον Ολυμπιακό. Τα μεσάνυχτα της 20ης Ιουλίου εκπνέει η προθεσμία που προέβλεπε το συμβόλαιό του, ωστόσο δεν υπήρξε και δεν υπάρχει καμία πρόθεση από τους Σαν Αντόνιο Σπερς για χρήση του NBA-out (σ.σ. θα έδιναν 1 εκ. στον Ολυμπιακό) και έτσι ο Σέρβος σέντερ μένει και τυπικά στον Ολυμπιακό, καθώς έφυγε και αυτός ο βραχνάς.

Η σεζόν 2019-20 θα είναι η 6η για τον γεννημένο στο Νόβι Σαντ και μεγαλωμένο στις ακαδημίες της Χέμοφαρμ σέντερ στον Ολυμπιακό, στο τελευταίο έτος του τρέχοντος συμβολαίου του. Πρόθεση των «ερυθρόλευκων», όπως είναι ήδη γνωστό, είναι να τον ανανεώσουν για τα επόμενα χρόνια και να μην τον χάσουν φυσικά τσάμπα του χρόνου το καλοκαίρι.

Οι Αγγελόπουλοι ήταν κάθετοι στην πώλησή του στην ΤΣΣΚΑ. Οι Ρώσοι, πρόσφεραν 1.2 εκ. δολάρια, μετά 1.5, φτάσανε και στο 1.8 αλλά οι πρόεδροι του Ολυμπιακού ήταν ανένδοτοι. «Ας δώσουν 3 εκ. αν θέλουν να τον πάρουν». Έπαιξαν με το μυαλό του Σέρβου οι άνθρωποι της ΤΣΣΚΑ, καθώς του πρόσφεραν 9 εκ. ευρώ για 3 χρόνια (μιλάμε για 3 εκ. το χρόνο) και προσπάθησαν να πιέσουν τον Ολυμπιακό με αυτόν τον τρόπο, έγινε και η ιστορία με το χαρτί από τον μάνατζέρ του(ενήμερος φυσικά ο «Νίκο», δεν έδρασε από μόνος του ο ατζέντης του) και κάπου εκεί έλαβε τέλος η όλη ιστορία, με την ΤΣΣΚΑ να δίνει τα ίδια περίπου λεφτά στον Κώστα Κουφό για 2 χρόνια!

Ο Ολυμπιακός έχει κινήσει ήδη τις διαδικασίες ανανέωσης του Μιλουτίνοφ. Έχει ανοίξει δίαυλος επικοινωνίας με τον εκπρόσωπό του, προς αυτή την κατεύθυνση, ώστε να επεκτείνουν τη συνεργασία τους.

Είναι ξεκάθαρο και αποδεκτό ότι ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να φτάσει σε αυτά τα ποσά. Δεν μπορεί να δώσει σε κανέναν παίκτη 3 εκ. ευρώ το χρόνο, ωστόσο στον Πειραιά θα κάνουν το καλύτερο δυνατό. Θα κάνουν την υπέρβασή τους, φτάνοντας κοντά στα 2 ίσως και λίγο παραπάνω, για να κρατήσουν ίσως τον πολυτιμότερο παίκτη τους και αναμφισβήτητα τον καλύτερο σέντερ της περσινής σεζόν.

Διαβάστε επίσης

Στον Προμηθέα ο Μπόγρης

Στον Προμηθέα ο Μπόγρης

Ο Έλληνας σέντερ, που έμεινε ελεύθερος μετά από δύο χρόνια στον Ολυμπιακό, συμφώνησε με την πατρινή ομάδα για τα επόμενα τρία χρόνια.