Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έκλεισε το ρόστερ του Ολυμπιακού! (pic)

Έκλεισε το ρόστερ του Ολυμπιακού! (pic)
Τρίτη, 23 Ιουλίου 2019 - 19:31
Αρθρογράφος: Θεόφιλος Τυριντζής
ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΤΥΡΙΝΤΖΗΣ

Με την προσθήκη του Ουίλ Τσέρι ο Ολυμπιακός έκλεισε το ρόστερ του. Έκανε 8 μεταγραφές, έχει πλέον ένα ρόστερ 15 παικτών συν τον Ποκουσέφσκι και τους μικρούς από το εφηβικό. Οι μεταγραφές τελείωσαν για τους «ερυθρόλευκους» και μετά τα μέσα Αυγούστου θα μαζευτούν για την προετοιμασία τους.

Ο Ντέιβιντ Μπλατ έχει 15 παίκτες στο δυναμικό της ομάδας να δουλέψει, τουλάχιστον τρεις σε κάθε θέση και πλέον απομένει να βρεθεί η «μαγιά» για να γίνουν ομάδα. Αρκετοί θα χρησιμοποιηθούν και σε άλλες θέσεις, έχει στο μυαλό του να δοκιμάσει, να «πειραματιστεί», αλλά όχι σε υπερβολικό βαθμό και φυσικά πήρε παίκτες για συγκεκριμένες θέσεις γιατί κάτι έχει στο μυαλό του.

Μπορεί δηλαδή να έχει γίνει μεγάλη κουβέντα για τον Ρούμπιτ, να παίζει με ευχέρεια και στο «4», αλλά ο Μπλατ τον πήρε για το «5» πολύ απλά γιατί κάτι έχει δει στον παίκτη και τον θέλει στη γραμμή των σέντερ.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Έκλεισε το ρόστερ του Ολυμπιακού! (pic)

Διαβάστε επίσης

Γιατί Τσέρι; Γιατί ο Μπλατ ήθελε να…

Γιατί Τσέρι; Γιατί ο Μπλατ ήθελε να…

Ο κόουτς του Ολυμπιακού κατέληξε στον Ουίλ Τσέρι, μετά την απάντηση του Μήτρου Λονγκ. Ήθελε έναν δημιουργό κυρίως… Ποιος ο ρόλος του Σπανούλη αν ο Καναδός με ελληνικές ρίζες έλεγε το «ναι».