Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Γαλατσόπουλος, η επιταγή και οι δεσμευμένοι λογαριασμοί!

Ο Γαλατσόπουλος, η επιταγή και οι δεσμευμένοι λογαριασμοί!
Τετάρτη, 24 Ιουλίου 2019 - 21:52

Τις τύχες της Basket League κρατάει στα χέρια του ο Βαγγέλης Γαλατσόπουλος, όντας ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, όπως τον ψήφισαν ξανά στις εκλογές, αλλά με πολύ μικρή διαφορά στις ψήφους όπως θα θυμάστε. Την ίδια ώρα, μαίνεται η φημολογία για τον τρόπο με τον οποίο πληρώνεται ο Βαγγέλης Γαλατσόπουλος από τον ΕΣΑΚΕ. Γιατί είναι έμμισθη η θέση.

Ρωτάνε πολλοί…

Είναι αλήθεια κ. Γαλατσόπουλε ότι από τον ΕΣΑΚΕ πληρώνεστε με επιταγή και όχι με κατάθεση στην τράπεζα όπως όλος ο κόσμος, γιατί έχουν δεσμευτεί οι λογαριασμοί σας από την εφορία;

Δεν είναι κάτι το κακό ο τρόπος, απλά ρωτάμε αν αληθεύει…

Και απευθυνόμαστε σε έναν άνθρωπο ο οποίος διοικεί τον ΕΣΑΚΕ, την επαγγελματική λίγκα, όταν μάλλον κάτι δεν έκανε καλά στις επιχειρήσεις του για να φτάσει στο σημείο να έχει δεσμευμένους λογαριασμούς από την εφορία.

Αντιλαμβανόσαστε έτσι την λεπτή διαχωριστική γραμμή; Ο Βαγγέλης Γαλατσόπουλος, ο οποίος κατέχει και την πλειοψηφία των μετοχών της ΚΑΕ ΠΑΟΚ η οποία είναι υπό διάλυση, στις δικές του επιχειρήσεις φαίνεται πως έχει αποτύχει για να φτάσουν στο σημείο να του δεσμεύσουν τους τραπεζικούς λογαριασμούς.

Σε αυτόν τον άνθρωπο όμως έχει ανατεθεί η διοίκηση του ΕΣΑΚΕ και η πρόοδος, ανάπτυξη της basket league…

Διαβάστε επίσης

Επίσημα στην Κίμκι ο Έβανς

Επίσημα στην Κίμκι ο Έβανς

Ο Αμερικανός, που είχε συμφωνήσει προφορικά με τον Ολυμπιακό, αλλά ζήτησε (αρκετό) χρόνο για να βρει ομάδα στο ΝΒΑ, έγινε και πάλι κάτοικος Μόσχας.