Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στη Ζενίτ ο Αγιόν για έναν χρόνο!

Στη Ζενίτ ο Αγιόν για έναν χρόνο!
Παρασκευή, 26 Ιουλίου 2019 - 17:00

Ούτε ΝΒΑ, ούτε Φενέρμπαχτσε, αλλά… Αγία Πετρούπολη για τον Γκουστάβο Αγιόν! Η πρωτάρα στην Ευρωλίγκα Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης έριξε τη βόμβα και ανακοίνωσε τον Μεξικανό σέντερ ο οποίος δεν συνέχισε στη Ρεάλ Μαδρίτης. Είχε ακουστεί ότι είναι «κλεισμένος» από τη Φενέρμπαχτσε, ήθελε ο ίδιος να ψάξει τις επιλογές του για το ΝΒΑ, ωστόσο από τη στιγμή που δεν βρήκε κάποια πρόταση που να τον ικανοποιεί συμφώνησε για έναν χρόνο με τη Ζενίτ.

Ο Γενικός Διευθυντή της ομάδας, Αλεξάντερ Τσερκόβνι είπε για τη σπουδαία μεταγραφή: «Οι διαπραγματεύσεις ήταν δύσκολες και κράτησαν αρκετά. Είμαι χαρούμενος που ο Γκουστάβο συμφώνησε με την Ζενίτ. Στο ντεμπούτο μας στην Ευρωλίγκα θέλαμε έναν παίκτη όπως ο Αγιόν. Μπορεί να καθυστερήσαμε λίγο τον σχεδιασμό της ομάδας, αλλά θα είμαστε έτοιμοι».

Διαβάστε επίσης

Ο Ρούμπιτ έδωσε διαρκείας στο ΣΕΦ! (pics)

Ο Ρούμπιτ έδωσε διαρκείας στο ΣΕΦ! (pics)

Ο Όγκουστιν Ρούμπιτ βρέθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (26/07) στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με φιλάθλους του Ολυμπιακού.

«Όχι» και η Καρδίτσα για Basket League

«Όχι» και η Καρδίτσα για Basket League

Αδυνατούν και οι Θεσσαλοί να αγωνιστούν στο πρωτάθλημα της Α1 και πλέον η ΕΟΚ θα δώσει wild card σε μία ομάδα ώστε να συμπληρωθεί… 14άδα!

H Betshop παράτησε και την ΑΕΚ!

H Betshop παράτησε και την ΑΕΚ!

Μετά τον ΕΣΑΚΕ, η στοιχηματική εταιρεία αποφάσισε να μην ανανεώσει τη συνεργασία της και με την «κιτρινόμαυρη» ΚΑΕ στην οποία ήταν κεντρικός χορηγός.