Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Το παιχνίδι μου θα μιλήσει από μόνο του»

«Το παιχνίδι μου θα μιλήσει από μόνο του»
Κυριακή, 28 Ιουλίου 2019 - 12:58

Συζήτηση με φίλους του Θρύλου έκανε, μέσω Twitter, ο Γουίλ Τσέρι. Ο Αμερικανός γκαρντ, ο οποίος συνεχίζει στο λιμάνι, για να ενισχύσει την περιφέρεια του Ολυμπιακού, κουβέντιασε με οπαδούς των Πειραιωτών, μέσω του δημοφιλούς μέσου κοινωνικής δικτύωσης, εκφράζοντας ορισμένες ενδιαφέρουσες απόψεις.

«Εάν δεις την ιστορία μου, δεν ήμουν πουθενά ο αδύναμος κρίκος, έτσι ό,τι πιστεύουν οι άλλοι είναι εκτός λογικής. Δεύτερον, το παιχνίδι μου θα μιλήσει από μόνο του, οπότε, ό,τι χρειάζεται να αποδειχθεί θα φανεί στο γήπεδο», ήταν μία από τις ατάκες του Τσέρι, ο οποίος δείχνει αποφασισμένος να δέσει το όνομά του με τον Ολυμπιακό και να κάνει σπουδαία πράγματα.

«Η λέξη κλειδί είναι το προσωρινά. Η ομάδα ποτέ δεν είχε οικονομικά θέματα και τη μία φορά που βγήκε αυτό κόντεψαν να τους σταυρώσουν. Τέτοια πράγματα συμβαίνουν, αλλά στο τέλος όλα θα βρεθούν», πρόσθεσε χαρακτηριστικά, αναφερόμενος σε διάφορα θέματα οικονομικής φύσεως, τα οποία είδαν το φως της δημοσιότητας, γύρω από τον μπασκετικό Ολυμπιακό.

Παράλληλα, δεν άφησε ασχολίαστη ερώτηση για την Θύρα 7 και τον Βασίλη Σπανούλη. Η λιτή τοποθέτησή του, τα είπε όλα: «Θρύλος», έγραψε χαρακτηριστικά, στέλνοντας το μήνυμα.

Διαβάστε επίσης

Χαμόγελο το οποίο λέει πολλά

Χαμόγελο το οποίο λέει πολλά

Η αγάπη του Μιντάουγκας Κουζμίνσκας για το μπάσκετ και η επιθυμία του να είναι εδώ, (πρέπει να) αποτελούν οδηγό για όλους τους παίκτες.