Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έφτασαν στην Αθήνα Μπόλντγουϊν και Χαπ (pics)

Έφτασαν στην Αθήνα Μπόλντγουϊν και Χαπ (pics)
Δευτέρα, 29 Ιουλίου 2019 - 21:27
Αρθρογράφος: Θεόφιλος Τυριντζής
ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΤΥΡΙΝΤΖΗΣ

Αφίξεων συνέχεια για τον Ολυμπιακό, όσον αφορά τους νεοαποκτηθέντες παίκτες του. Μετά τους Πάντερ, Ρούμπιτ και Κουζμίνσκας, σειρά ώστε να έρθουν στη χώρα μας, πήραν οι Γουέιντ Μπόλντγουϊν και Ίθαν Χαπ.

Οι δύο Αμερικανοί του Ολυμπιακού ταξίδεψαν μαζί από την Αμερική και με ενδιάμεση στάση την Κωνσταντινούπολη αφίχθησαν στην Αθήνα λίγο πριν τις 21:00 το βράδυ της Δευτέρας (29/07).

Αμφότεροι θα υποβληθούν σε ιατρικές και αιματολογικές εξετάσεις, θα διευθετήσουν τις τελευταίες λεπτομέρειες της μετακίνησής τους στον Ολυμπιακό και θα πάρουν κλίμα από τη νέα τους ομάδα.

Διαβάστε επίσης

«Να γίνω ο ηγέτης του Ολυμπιακού» (vid)

«Να γίνω ο ηγέτης του Ολυμπιακού» (vid)

Ο ηγέτης του Ολυμπιακού θέλει να γίνει ο Γουέιντ Μπόλντγουϊν. Ο Αμερικανός γκαρντ δεν κρύφτηκε στις πρώτες του δηλώσεις όντας «ερυθρόλευκος». Χαρακτήρισε θρύλο τον Βασίλη Σπανούλη και είπε ότι θέλει πάντα να κερδίζει και αρνείται την ήττα.

Έκοψε τη χορηγία στον ΕΣΑΚΕ και η CosmoteTV

Έκοψε τη χορηγία στον ΕΣΑΚΕ και η CosmoteTV

Ο Σύνδεσμος χάνει άλλες 130.000 ευρώ τη στιγμή που οι εργαζόμενοι είναι ανήσυχοι, αφενός γιατί αναμένουν να πληρωθούν, αφετέρου γιατί αιωρείται το σύννεφο των περικοπών πάνω από τα κεφάλια τους.