Ντουντούκα
Τρέλα με τη "βόμβα" Σωκράτη στον Θρύλο!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Ντελρόι Τζέιμς κατά ΑΕΚ: Τα λεφτά μας Μάκη, όχι άλλα ψέματα (pic)

Ντελρόι Τζέιμς κατά ΑΕΚ: Τα λεφτά μας Μάκη, όχι άλλα ψέματα (pic)
Τετάρτη, 31 Ιουλίου 2019 - 17:00

Αυξάνονται οι φωνές από τους παίκτες που έχουν αγωνιστεί στην ΑΕΚ και του μεγάλου επενδυτή και ευεργέτη Μάκη Αγγελόπουλου και οι οποίοι ζητάνε τα λεφτά τους και ξεσπούν στα social media. Ο Μάκης Αγγελόπουλος ο οποίος έχει δεχτεί αμέτρητα ban από τη Fiba και τα ρίχνει στους… μάνατζερ αλλά και στην Ευρωλίγκα η οποία κάνει κακό με τα 10ετή συμβόλαια αλλά ο ίδιος παραδέχτηκε πως θα έλεγε «ναι» αν του πρόσφερε ένα, το μόνο που ξέρει είναι να κουνάει το δάκτυλο και να αφήνει ανοικτούς λογαριασμούς.

Πρώτα τα ban από τη Fiba, στη συνέχεια (δις) ο Τζόρνταν Θίοντορ που το… διέψευδαν ότι ήταν γι αυτούς και τώρα ο Ντελρόι Τζέιμς που ξέσπασε:

«Ήμουν επαγγελματίας τις 2 σεζόν που πέρασα στην ομάδα και έδειξα αγάπη, τιμή και σεβασμό στους ανθρώπους της ΑΕΚ. Όλοι υπογράφουμε συμβόλαια για κάποιο λόγο και αν ένας παίκτης αθετήσει τους όρους, θα τιμωρηθεί από την ομάδα.

Κάθε παίκτης που πάει στο εξωτερικό το κάνει για την αγάπη που έχει για το παιχνίδι και για την οικογένειά του, θέλει να της παρέχει πράγματα. Έχω έναν γιο. Ο οργανισμός της ΑΕΚ ΞΕΡΕΙ ότι έχω έναν γιο που χρειάζεται βοήθεια και προσοχή, αλλά μέρα με τη μέρα, βδομάδα με τη βδομάδα μου ΛΕΝΕ ΨΕΜΑΤΑ και δοκιμάζουν την υπομονή μου ως άνδρα και ως πατέρα και ως ενός ανθρώπου που θέλει να παρέχει πράγματα.

Όπως άρχισα αυτό το κομμάτι, προς την ΑΕΚ ΕΙΜΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΜΑΙ. Πληρώστε στους παίκτες αυτά που τους χρωστάτε. Παίρνετε φαγητό από τα στόματα οικογενειών. Και ξέρουμε ότι δεν θέλετε να το κάνετε αυτό στους δικούς σας ανθρώπους. Ευχαριστώ».

Αναμένεται με αγωνία η τοποθέτηση του… Παπαθεοδώρου. Του άλλου, όχι του προπονητή.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ντελρόι Τζέιμς κατά ΑΕΚ: Τα λεφτά μας Μάκη, όχι άλλα ψέματα (pic)

Διαβάστε επίσης