Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μήπως να ψάξετε για… παραπάνω ομάδες;

Μήπως να ψάξετε για… παραπάνω ομάδες;
Τετάρτη, 31 Ιουλίου 2019 - 22:24

Μην μας πει κανείς πως θα επιτραπεί να συμμετάσχει η ΚΑΕ ΠΑΟΚ το χρέος της οποίας ανέρχεται στα 3 εκ. ευρώ;

Μόνο στο ελληνικό δημόσιο χρωστάει 1 εκ. ευρώ. Αυτό που περιμένουν και επιδιώκουν είναι την ελεημοσύνη του Ιβάν Σαμπίντι, μόνο που και αυτός από τον… κόσμο έδωσε ότι βοήθεια τέλος πάντων έδωσε. Διάλεξε ένα ματς του ποδοσφαίρου ο γιος του, ο Γκιόργκι Σαμπίντι και τα έσοδα από τα εισιτήρια τα έδωσε στο μπάσκετ στο οποίο το 51% το κατέχει ο Βαγγέλης Γαλατσόπουλος.

Ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ ντε, όπου φαίνεται να έχει δεσμευμένους λογαριασμούς από την εφορία αλλά κατά τα άλλα θα σώσει το ελληνικό πρωτάθλημα της Α1.

Ο ΠΑΟΚ 3 εκ. ευρώ, ο Πανιώνιος αγνοείται, στον Άρη ξεκίνησαν οι προσφυγές στη Fiba, ομάδες που έπεσαν αγοράζουν το ΑΦΜ ομάδων που έμειναν αλλά ήθελαν να πέσουν…

Μάνο, Δημήτρη… Το μπάσκετ νικάει. Το μπάσκετ είναι εδώ. Έχουμε πρωτάθλημα…

Διαβάστε επίσης

Πες τα πρόεδρε…

Πες τα πρόεδρε…

Έχει δίκιο ο πρόεδρος... Το ελληνικό μπάσκετ πήγε Κίνα και το μπάσκετ στην Ελλάδα έχει καταχρεωμένες ομάδες, παράνομες ψηφοφορίες στον ΕΣΑΚΕ, αγοραπωλησίες ΑΦΜ και ban από τη FIba. Κάποιος να επιληφθεί πρόεδρε. Μα καλά, ο πρόεδρος της ΕΟΚ τι κάνει πρόεδρε;

Αποκλείστηκε η Σερβία του Ποκουσέφσκι

Αποκλείστηκε η Σερβία του Ποκουσέφσκι

Ο νεαρός του Ολυμπιακού είχε 16 πόντους, 6 ριμπάουντ και 7 μπλοκ, έβαλε στο κόλπο τους Σέρβους με τα τρίποντά του, αλλά λάθη έδωσαν την πρόκριση στη Λιθουανία με 56-54.