Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πάει για… Ντιλέινι η Μακάμπι του Σφαιρόπουλου

Πάει για… Ντιλέινι η Μακάμπι του Σφαιρόπουλου
Παρασκευή, 2 Αυγούστου 2019 - 19:30

Στο Ισραήλ μιλούν για μεγάλη κίνηση της Μακάμπι Τελ Αβίβ, περιμένουν «βόμβα» από την ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου και μένει να δούμε αν ευσταθούν όλα αυτά και επιβεβαιωθούν στη πράξη. Το σίγουρο είναι πως η Μακάμπι θέλει top class γκαρντ, έχοντας κάνει προτάσεις σε Σλούκα, Τεόντοσιτς.

Η υπόθεση του Τάιλερ Ένις δεν προχωράει καθώς ο Αμερικανός χρειάζεται ακόμα μερικές εβδομάδες για την πλήρη επάνοδό του μετά τον σοβαρό τραυματισμό του, πέρσι στη Φενέρ και όπως αναφέρουν οι Ισραηλινοί, η «ομάδα του λαού» πηγαίνει για τον Μάλκολμ Ντιλέινι, ενώ θα δει και την περίπτωση του Τζέρεμι Λιν ο οποίος απέρριψε την ΤΣΣΚΑ γιατί θέλει να παίξει στο ΝΒΑ.

Διαβάστε επίσης

Θετικός ο Κουζμίνσκας απέναντι στους Ισπανούς (pics)

Θετικός ο Κουζμίνσκας απέναντι στους Ισπανούς (pics)

Έχουν ξεκινήσει τα φιλικά προετοιμασίας ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου και η Λιθουανία βούτηξε στα βαθιά παίζοντας με την Ισπανία. Παρά την ήττα με 78-70, ο Μιντάουγκας Κουζμίνσκας είχε μεστή παρουσία για την ομάδα του.

Δεν ξέρει από πού του έρχονται του Μάκη…

Δεν ξέρει από πού του έρχονται του Μάκη…

Μία η Fiba με τα ban της, την άλλη το Bat, τον έχουν ταράξει τον κακομοίρη τον Μάκη Αγγελόπουλο, τον «νοικοκύρη» και μεγαλο-επενδυτή και δεν ξέρει που να πάει να… κρυφτεί, για να σκεφτεί με την ηρεμία του ώστε να διευθετήσει τις υποθέσεις του.