Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πρόβλημα ο Μιλουτίνοφ, μάλλον χάνει το Παγκόσμιο

Πρόβλημα ο Μιλουτίνοφ, μάλλον χάνει το Παγκόσμιο
Σάββατο, 3 Αυγούστου 2019 - 16:25

Ρεπόρτερ της Vesti βάζει φωτιά τόσο στην Εθνική Σερβίας όσο και στον Ολυμπιακό, αναφέροντας πως ο Νίκολα Μιλουτίνοφ αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού. Όπως συμπληρώνει, η περίοδος αποθεραπείας του υπολογίζεται στις 6 εβδομάδες, με την αποστολή της Εθνικής Σερβίας να αναχωρεί για την Κίνα στις 20 Αυγούστου.

Θα γίνουν κι άλλες εξετάσεις για να εκτιμηθεί επακριβώς η κατάστασή του και στο στρατόπεδο της Σερβίας αισιοδοξούν ότι η περίοδος αποθεραπείας του θα πάρει πολύ λιγότερο.

Το Παγκόσμιο κάνει εκκίνηση στις 31 Αυγούστου και ο Σάσα Τζόρτζεβιτς έχει μαζί του, τους σέντερ Γιόκιτς, Μαριάνοβιτς και Ραντούλιτσα.

Διαβάστε επίσης

Λήξη συναγερμού με Μιλουτίνοφ

Λήξη συναγερμού με Μιλουτίνοφ

Ο Μιλουτίνοφ όντως ένιωσε κάποιες ενοχλήσεις, αλλά δεν είναι κάτι το ανησυχητικό και όπως επεσήμαναν άνθρωποι από το περιβάλλον του, όπου επικοινώνησαν μαζί του, το πρωί του Σαββάτου έκανε κανονικά προπόνηση.

Θετικός ο Κουζμίνσκας απέναντι στους Ισπανούς (pics)

Θετικός ο Κουζμίνσκας απέναντι στους Ισπανούς (pics)

Έχουν ξεκινήσει τα φιλικά προετοιμασίας ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου και η Λιθουανία βούτηξε στα βαθιά παίζοντας με την Ισπανία. Παρά την ήττα με 78-70, ο Μιντάουγκας Κουζμίνσκας είχε μεστή παρουσία για την ομάδα του.