Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Λήξη συναγερμού με Μιλουτίνοφ

Λήξη συναγερμού με Μιλουτίνοφ
Σάββατο, 3 Αυγούστου 2019 - 16:59

Λήξης συναγερμού σε Βελιγράδι και Πειραιά, όσον αφορά τη κατάσταση του Νίκολα Μιλουτίνοφ! Το δημοσίευμα της Vesti έσπειρε έντονη ανησυχία, κάνοντας λόγο για πρόβλημα τραυματισμού (στη μέση) και απουσία έξι εβδομάδων από την αγωνιστική δράση, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν ισχύει στην διάσταση που δόθηκε από το συγκεκριμένο Μέσο της Σερβίας.

Ο Μιλουτίνοφ όντως ένιωσε κάποιες ενοχλήσεις, αλλά δεν είναι κάτι το ανησυχητικό και όπως επεσήμαναν άνθρωποι από το περιβάλλον του, όπου επικοινώνησαν μαζί του, το πρωί του Σαββάτου έκανε κανονικά προπόνηση. Ίσως χρειαστεί να πάει πιο συντηρητικά τις επόμενες ημέρες, αλλά… όλα καλά και σε καμία περίπτωση δεν ισχύουν αυτά που μετέφερε η Vesti.

Διαβάστε επίσης

Πρόβλημα ο Μιλουτίνοφ, μάλλον χάνει το Παγκόσμιο

Πρόβλημα ο Μιλουτίνοφ, μάλλον χάνει το Παγκόσμιο

Η Vesti αναφέρει πως ο Σέρβος σέντερ του Ολυμπιακού αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και η περίοδος επανόδου του υπολογίζεται στις 6 εβδομάδες, με το Παγκόσμιο της Κίνας να ξεκινάει στις 31 Αυγούστου.

Θετικός ο Κουζμίνσκας απέναντι στους Ισπανούς (pics)

Θετικός ο Κουζμίνσκας απέναντι στους Ισπανούς (pics)

Έχουν ξεκινήσει τα φιλικά προετοιμασίας ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου και η Λιθουανία βούτηξε στα βαθιά παίζοντας με την Ισπανία. Παρά την ήττα με 78-70, ο Μιντάουγκας Κουζμίνσκας είχε μεστή παρουσία για την ομάδα του.