Ντουντούκα
Το όνειρο δεν τελειώνει ποτέ... Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Κερεχέτα: «Αργά ή γρήγορα θα είμαστε μόνο στην Ευρωλίγκα»

Κερεχέτα: «Αργά ή γρήγορα θα είμαστε μόνο στην Ευρωλίγκα»
Σάββατο, 3 Αυγούστου 2019 - 18:06

Στα… χνάρια του Ολυμπιακού και η Μπασκόνια; Ίδωμεν… Η ουσία είναι πως ο ιδιόρρυθμος ιδιοκτήτης της Χοσεάν Κερεχέτα άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο η ομάδα του στο μέλλον να κάνει ότι και ο Ολυμπιακός (για διαφορετικούς λόγους βέβαια), να αγωνίζεται μόνο στην Ευρωλίγκα.

Ο Χοσεάν Κερεχέτα είπε πως, «αυτή τη στιγμή υπάρχει μία μεγάλη διοργάνωση στην Ευρώπη, η οποία είναι η Ευρωλίγκα. Υπάρχει και μία ακόμη καλή διοργάνωση που είναι η ACB. Η ACB (ισπανική λίγκα), θα πρέπει όμως να προοδεύσει, θα πρέπει να κάνει σοβαρές ενέργειες, ιδίως στον οικονομικό τομέα. Σημαντικές αποφάσεις όπως έκανε το ποδόσφαιρο.

Αν όχι, θα έρθει η στιγμή που, αν η Ευρωλίγκα συνεχίσει να μεγαλώνει και η ACB όχι, θα αναγκαστούμε να παίξουμε σε μία διοργάνωση: Στην καλύτερη διοργάνωση της Ευρώπης. Νομίζω πως αργά ή γρήγορα αυτό θα συμβεί. Το λέω καιρό τώρα και θα πρέπει να είμαστε όλοι προετοιμασμένοι γι αυτό».

Διαβάστε επίσης

Με Σλοβενία για το χάλκινο οι Έφηβοι

Με Σλοβενία για το χάλκινο οι Έφηβοι

Οι Ισπανοί ήταν ανώτεροι στο δεύτερο μέρος και επικράτησαν της Ελλάδας με 70-54 στον δεύτερο ημιτελικό του Ευρωμπάσκετ Εφήβων στο Βόλο. Ισπανία-Τουρκία ο τελικός.

Λήξη συναγερμού με Μιλουτίνοφ

Λήξη συναγερμού με Μιλουτίνοφ

Ο Μιλουτίνοφ όντως ένιωσε κάποιες ενοχλήσεις, αλλά δεν είναι κάτι το ανησυχητικό και όπως επεσήμαναν άνθρωποι από το περιβάλλον του, όπου επικοινώνησαν μαζί του, το πρωί του Σαββάτου έκανε κανονικά προπόνηση.

Πρόβλημα ο Μιλουτίνοφ, μάλλον χάνει το Παγκόσμιο

Πρόβλημα ο Μιλουτίνοφ, μάλλον χάνει το Παγκόσμιο

Η Vesti αναφέρει πως ο Σέρβος σέντερ του Ολυμπιακού αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και η περίοδος επανόδου του υπολογίζεται στις 6 εβδομάδες, με το Παγκόσμιο της Κίνας να ξεκινάει στις 31 Αυγούστου.