Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Assistant στους Μέμφις Γκρίζλις ο Σκούνι Πεν

Assistant στους Μέμφις Γκρίζλις ο Σκούνι Πεν
Τρίτη, 6 Αυγούστου 2019 - 20:07

Ο Τζέιμς- Σκούνι-Πεν, ο οποίος έχει κάνει δύο περάσματα από τον Ολυμπιακό, άφησε το Οχάιο Στέιτ και αναλαμβάνει προπονητής στους Μέμφις Γκρίζλις. Ο 42χρονος Αμερικανός, ο οποίος έπαιξε στον Ολυμπιακό το 2006-07 ενώ έγινε προσθήκη και μεσούσης της σεζόν το 2010, μετά από 2 χρόνια στο Οχάιο Στέιτ όπου ήταν Διευθυντής Ανάπτυξης, ενσωματώνεται στο προπονητικό σταφ των «Αρκούδων» στο ΝΒΑ. Ήταν κάτι που αναζητούσε και ήθελε ο Πεν, όπως αναφέρει elevenwarriors.com.

Ο Πεν, ο οποίος βρίσκεται από το 2013 στο Hall Of Fame του Οχάιο Στέιτ, έλαβε τα συγχαρητήρια από τον Ερυθρό Αστέρα, στον οποίο αγωνίστηκε 2002-03.

Διαβάστε επίσης

Προπονείται χαλαρά ο Μιλουτίνοφ με τη Σερβία

Προπονείται χαλαρά ο Μιλουτίνοφ με τη Σερβία

Ο Σέρβος σέντερ του Ολυμπιακού αντιμετωπίζει κάποιες ενοχλήσεις στη μέση και πηγαίνει σε χαλαρούς ρυθμούς τις τελευταίες ημέρες, ενώ φυσικά θα προφυλαχθεί και από τη φιλική αναμέτρηση της Τετάρτης (7/8) με τη Φιλανδία...

Επίσημα στον Προμηθέα ο Αγραβάνης

Επίσημα στον Προμηθέα ο Αγραβάνης

Ο πρώην φόργουορντ των «ερυθρόλευκων» είχε συμφωνήσει με τους Πατρινούς, οι οποίοι θα αγωνίζονται στο Eurocup και ο σύλλογος τον ανακοίνωσε και επίσημα.

Πρίντεζης: Περήφανος για Εθνική (pic)

Πρίντεζης: Περήφανος για Εθνική (pic)

Ο εκ των αρχηγών του Ολυμπιακού, έχοντας γίνει λίγες μέρες πριν η επίσημη φωτογράφηση της Εθνικής ομάδας, πόσταρε μία ομαδική φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram γράφοντας «περήφανος»!