Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έμειναν 14 στη Σερβία, μέσα ο Μιλουτίνοφ

Έμειναν 14 στη Σερβία, μέσα ο Μιλουτίνοφ
Πέμπτη, 8 Αυγούστου 2019 - 17:40

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς πριν από τα δύο φιλικά με τη Λιθουανία, αρχικά στο Βελιγράδι (10/08) και κατόπιν στο Κάουνας(12/08) έκοψε ακόμα τρεις παίκτες από την προεπιλογή της Εθνικής ομάδας της χώρας του, μένοντας με 14 παίκτες, μέσα στους οποίους φυσικά βρίσκεται και ο Νίκολα Μιλουτίνοφ.

Ο Τζόρτζεβιτς έκοψε τους Ντέγιαν Τοντόροβιτς, Αλέκσα Αβράμοβιτς και Νίκολα Γιοβάνοβιτς και συνεχίζει με τους Μίλος Τεόντοσιτς, Στέφαν Γιόβιτς, Βασίλιε Μίτσιτς, Μπόγιαν Μπογκντάνοβιτς, Ντράγκαν Μιλοσάβλιεβιτς, Μάρκο Γκούντουριτς, Βλάντιμιρ Λούτσιτς, Μάρκο Σιμόνοβιτς, Νέμανια Μπιέλιτσα, Στέφαν Μπίρτσεβιτς, Νίκολα Γιόκιτς, Μίροσλαβ Ραντούλιτσα, Νίκολα Μιλουτίνοφ και Μπόμπαν Μαριάνοβιτς.

Διαβάστε επίσης

Το fearless του Ντιλέινι για τον Σπανούλη (pic)

Το fearless του Ντιλέινι για τον Σπανούλη (pic)

Η Fiba δεν θα μπορούσε να μην ευχηθεί στον Βασίλη Σπανούλη για τα γενέθλιά του και ο Μάλκολμ Ντιλέινι βλέποντας το μήνυμα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας άφησε το δικό του σχόλιο.

«Δεν τον βοήθησε ο ΠΑΟ, έχει πολλά να δώσει στον Ολυμπιακό»

«Δεν τον βοήθησε ο ΠΑΟ, έχει πολλά να δώσει στον Ολυμπιακό»

Ο Δημήτρης Καρβέλας γνωρίζει άριστα τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο, καθώς τον είχε στο Αιγάλεω και στις μικρές Εθνικές ομάδες. Με αφορμή το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού και την επικείμενη συμφωνία, ο νυν τεχνικός διευθυντής του Ηρακλή μίλησε για τον 22χρονο φόργουορντ.