Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τίμα: «Δεν μετανιώνω για τον Ολυμπιακό»

Τίμα: «Δεν μετανιώνω για τον Ολυμπιακό»
Παρασκευή, 9 Αυγούστου 2019 - 18:24

Ακόμα μία συνέντευξη παραχώρησε ο Γιάνις Τίμα, ο οποίος αναφέρθηκε φυσικά και στον Ολυμπιακό αλλά και τους λόγους για τους οποίους δεν «έπιασε» στο μεγάλο Λιμάνι.

Ο Λετονός φόργουορντ, ο οποίος ανέφερε αρχικά πως «η Κίμκι πάντα προσπαθεί να κερδίσει την ΤΣΣΚΑ. Ελπίζω αυτή τη χρονιά να τα καταφέρει» μιλώντας στη συνέχεια για τον Ολυμπιακό τόνισε…

«Όλα στη ζωή γίνονται για κάποιο λόγο. Είμαι χαρούμενος που πέρασα χρόνο στο ελληνικό μπάσκετ και κέρδισα πράγματα. Δεν μετανιώνω για κάτι. Πρέπει να παίρνεις το καλύτερο από κάθε περίσταση, κάθε κατάσταση, κάθε ομάδα και να μαθαίνεις συνεχώς. Κάθε παίκτης μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πολλές παραλλαγές. Ίσως να μην ταίριαξα στο σχέδιο παιχνιδιού του Ολυμπιακού. Σίγουρα όχι όπως στη Μόσχα».

Για το ότι θα χρειαστεί την συγκατάθεση της ομάδας του προφανώς για να παίξει στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος με την Εθνική Λετονίας, είπε: «Τίποτα δεν έχει αλλάξει για την Εθνική ομάδα. Πάντα θα είμαι έτοιμος να φορέσω την «ερυθρόλευκη» φανέλα. Τίποτα δεν έχει αλλάξει από τον σεβασμό, αλλά θα είναι πλέον και μία απόφαση της ομάδας μου».

Ο Τίμα είχε με την Κίμκι πέρσι 16 πόντους σε 13 ματς στην VTB League και 3.5 ριμπάουντ κατά μέσο όρο και 3.4 πόντους σε 23 ματς στην Ευρωλίγκα με τον Ολυμπιακό. Στο ελληνικό πρωτάθλημα είχε 6 πόντους μ.ο. σε 14 ματς!

Διαβάστε επίσης

Οι «7» Λιθουανοί του Ολυμπιακού! (pics)

Οι «7» Λιθουανοί του Ολυμπιακού! (pics)

Η παράδοση δεν είναι μακρά όπως συμβαίνει με τους Σέρβους, αλλά και με τους Λιθουανούς, παρά τις ατυχίες, δεν πάει πίσω. Έχουν φορέσει τεράστια ονόματα του ευρωπαϊκού μπάσκετ τη φανέλα του Ολυμπιακού, με τον Μιντάουκας Κουζμίνσκας να φέρει τον αριθμό 7.

«Δεν τον βοήθησε ο ΠΑΟ, έχει πολλά να δώσει στον Ολυμπιακό»

«Δεν τον βοήθησε ο ΠΑΟ, έχει πολλά να δώσει στον Ολυμπιακό»

Ο Δημήτρης Καρβέλας γνωρίζει άριστα τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο, καθώς τον είχε στο Αιγάλεω και στις μικρές Εθνικές ομάδες. Με αφορμή το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού και την επικείμενη συμφωνία, ο νυν τεχνικός διευθυντής του Ηρακλή μίλησε για τον 22χρονο φόργουορντ.