Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Το μέλλον της Σερβίας οι Μίτσιτς, Μιλουτίνοφ, Γιόκιτς»

«Το μέλλον της Σερβίας οι Μίτσιτς, Μιλουτίνοφ, Γιόκιτς»
Παρασκευή, 9 Αυγούστου 2019 - 22:03

Η Εθνική Σερβίας συνεχίζει την προετοιμασία της ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου και μετά τα πρώτα δύο φιλικά ξεμουδιάσματος, ετοιμάζεται για τα δυνατά τεστ με τους Λιθουανούς. Στην Stark Arena το Σάββατο (10/08) θα υποδεχθούν την ομάδα του Μιντάουγκας Κουζμίνσκας και δύο μέρες μετά θα αναμετρηθούν στο Κάουνας.

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς που έχει πλέον 14 παίκτες στη διάθεσή του, μίλησε για την πορεία της προετοιμασίας των Σέρβων και ανέφερε ενδεικτικά πως «το μέλλον της Σερβίας είναι ο Μίτσιτς, ο Μιλουτίνοφ, ο Γιόκιτς, ο Γκούντουριτς… Αυτοί θα συνεχίσουν όταν αποφασίσουν οι βετεράνοι Τεόντοσιτς, Ραντούλιτσα, Μπιέλιτσα να σταματήσουν».

Διαβάστε επίσης

Ξεμούδιασμα με λάμψη Greek Freak

Ξεμούδιασμα με λάμψη Greek Freak

Με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να ξεσηκώνει με το κάρφωμά του αλλά και τους 19 πόντους που πέτυχε το κατάμεστο «Δύο Αοράκια» και τον Γιώργο Πρίντεζη να αγγίζει το νταμπλ-νταμπλ (8 πόντους και 8 ριμπάουντ) η Ελλάδα επικράτησε με 83-59 της Ουγγαρίας.

Οι «7» Λιθουανοί του Ολυμπιακού! (pics)

Οι «7» Λιθουανοί του Ολυμπιακού! (pics)

Η παράδοση δεν είναι μακρά όπως συμβαίνει με τους Σέρβους, αλλά και με τους Λιθουανούς, παρά τις ατυχίες, δεν πάει πίσω. Έχουν φορέσει τεράστια ονόματα του ευρωπαϊκού μπάσκετ τη φανέλα του Ολυμπιακού, με τον Μιντάουκας Κουζμίνσκας να φέρει τον αριθμό 7.