Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ξηλώθηκε ο Ιβάν…

Ξηλώθηκε ο Ιβάν…
Κυριακή, 11 Αυγούστου 2019 - 18:18

«Καθάρισε» ο Ιβάν Σαββίδης διαβάζαμε εδώ… Βγήκε μπροστά ο Ιβάν, ακούγαμε εκεί, ύμνους παραπέρα, αλλά κανείς δεν παρέθεσε στοιχεία και αριθμούς για να δούμε το μέγεθος της ευεργεσίας. Να δούμε τη βοήθεια που παρέχει τελικά σε ένα καράβι που βουλιάζει με μαθηματική ακρίβεια έχοντας διοίκηση πρωτοδικείου. Εκτός κι αν δεν έγινε η οικογένεια ΠΑΟΚ και στο μπάσκετ.

Για να μιλήσουμε λοιπόν με τη γλώσσα της αλήθειας και να μην παραμυθιάζεται ο κόσμος. Το χρέος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανέρχεται στα 3 εκ. ευρώ. Η βοήθεια του Ιβάν Σαββίδη που ακούγαμε και διαβάζαμε παντού πως «καθάρισε ο ηγέτης» και «βγήκε μπροστά να σώσει το τμήμα» ήταν 40.000 ευρώ. Ίσα-ίσα για να πληρωθούν κάτι λίγα στο δημόσιο, ώστε να κατατεθεί εμπρόθεσμα ο φάκελος στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού προκειμένου να εκδοθεί δίχως πρόβλημα το πιστοποιητικό της ομάδας για το νέο πρωτάθλημα.

Καταλάβατε; Δεν παν να χρωστάνε και της Μιχαλούς, το θέμα είναι να πάρει πιστοποιητικό συμμετοχής για το νέο πρωτάθλημα και μετά… βλέπουμε. Και τι έγινε που μέσα σε μία σεζόν δεν θα πάρουν ευρώ τσακιστό; Τι έγινε που από τον Δεκέμβρη θα φεύγουν οι παίκτες όπως έγινε και πέρσι αλλοιώνοντας τη βαθμολογία; Γιατί με ξένους έπαιξε με την Χ ομάδα που κινδύνευε με υποβιβασμό (και κέρδισε) και με 10άδα με την Ψ ομάδα που έπεφτε (και φυσικά έχασε).

Όλα καλώς καμωμένα στο πρωτάθλημα του Γαλατσόπουλου που κατέχει το 51% των μετοχών του ΠΑΟΚ, αλλά όπως φαίνεται έχει δεσμευμένους λογαριασμούς από την εφορία.

Διαβάστε επίσης

Στη 12άδα με Ιράν οι τρεις «ερυθρόλευκοι»

Στη 12άδα με Ιράν οι τρεις «ερυθρόλευκοι»

Η Εθνική ομάδα ολοκληρώνει στις 19:30 το τουρνουά Aegean στα «Δύο Αοράκια» στο Ηράκλειο της Κρήτης, με τον Θανάση Σκουρτόπουλο να συμπεριλαμβάνει και τους τρεις «ερυθρόλευκους» που έχει μαζί του στην «γαλανόλευκη» αποστολή.