Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Απέκτησε Χαραλαμπόπουλο ο Ολυμπιακός!

Απέκτησε Χαραλαμπόπουλο ο Ολυμπιακός!
Δευτέρα, 12 Αυγούστου 2019 - 18:27
Αρθρογράφος: Θεόφιλος Τυριντζής
ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΤΥΡΙΝΤΖΗΣ

Ο Ολυμπιακός απέκτησε τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο, ο οποίος πέρσι αγωνίστηκε στο Λαύριο και θα τον δώσει για την επερχόμενη σεζόν δανεικό στον Ιωνικό Νικαίας. Ο 22χρονος διεθνής φόργουορντ θα παίξει στους νεοφώτιστους μία σεζόν, ώστε να πάρει χρόνο συμμετοχής και να βρει ξανά τον παλιό καλό εαυτό του, καθώς ακόμα και πέρσι ταλαιπωρήθηκε με τραυματισμό.

Από τη σεζόν 2020-21 θα ενσωματωθεί στον Ολυμπιακό που οι άνθρωποι του θα παρακολουθούν την εξέλιξή του και την πρόοδό του. Οι «ερυθρόλευκοι» από πέρσι είχαν μιλήσει, σχεδόν συμφωνήσει με τον Χαραλαμπόπουλο, έχοντας πει στον παίκτη, πως θα τον παρακολουθούν και σκοπεύουν να τον ντύσουν στα «ερυθρόλευκα». Αυτό έγινε φέτος και από την επόμενη σεζόν θα ντυθεί στα «ερυθρόλευκα» κάνοντας το αγροτικό του πρώτα στον Ιωνικό Νικαίας.

Διαβάστε επίσης

Λίγο μπέσα μίστερ Βατούτιν…

Λίγο μπέσα μίστερ Βατούτιν…

Άκρως διπλωματικές απαντήσεις έδωσε ο Αντρέι Βατούτιν για τις προτάσεις που κατέθεσε η ΤΣΣΚΑ στον Νίκολα Μιλουτίνοφ και οι οποίες αποδείχθηκαν άκαρπες.

Χάνει το Παγκόσμιο Κύπελλο ο Σβεντ

Χάνει το Παγκόσμιο Κύπελλο ο Σβεντ

Ο Αλεξέι Σβεντ, όπως ανακοίνωσε η ομάδα του η Κίμκι, ταλαιπωρείται από έναν τραυματισμό στον αστράγαλο που θα του στερήσει τη δυνατότητα να αγωνιστεί με τη Ρωσία στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Παλιές Ακαδημίες Ολυμπιακού

Παλιές Ακαδημίες Ολυμπιακού

Ακόμα ένας παίκτης που λοιδορήθηκε και μειώθηκε από τους «πράσινους» όταν αγωνίζονταν στον Ολυμπιακό και που τελικά ενσωματώθηκε στο ρόστερ του Παναθηναϊκού.