Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Αν πάμε στην Κίνα και γυρίσουμε με μετάλλιο θα είμαστε χαρούμενοι» (vid)

«Αν πάμε στην Κίνα και γυρίσουμε με μετάλλιο θα είμαστε χαρούμενοι» (vid)
Τετάρτη, 21 Αυγούστου 2019 - 23:35

Χαμηλά θέλησε να κρατήσει τον πήχη ενόψει των αγώνων του παγκοσμίου πρωταθλήματος ο Γιώργος Πρίντεζης.

Ο φόργουορντ του Ολυμπιακού και της Εθνικής ομάδας τόνισε υπάρχουν ακόμα περιθώρια βελτίωσης μιας και στο τελευταίο παιχνίδι η «γαλανόλευκη» έδειξε κάποιες αδυναμίες.

Ο Γιώργος Πρίντεζης ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Όλοι ξέρουμε ότι αν πάμε στην Κίνα και γυρίσουμε με ένα μετάλλιο θα είμαστε πολύ χαρούμενοι. Θέλω όμως να το βλέπω όσο πιο ταπεινά γίνεται. Έχουμε λίγες μέρες για να βελτιωθούμε σε κάποια πράγματα που δεν ήμασταν αρκετά καλοί. Έχουμε αρκετά περιθώρια βελτίωσης, στο τελευταίο παιχνίδι δείξαμε κάποιες αδυναμίες. Να έχουμε περισσότερη κίνηση και να είμαστε καλύτεροι στην άμυνα», είπε αρχικά ο φόργουορντ του Ολυμπιακού κατά την αναχώρηση της Εθνικής για την Κίνα και συμπλήρωσε:

«Είναι πολύ όμορφο το κλίμα, είμαστε όλοι συνειδητοποιημένοι με το ρόλο μας και πηγαίνουμε με σκοπό να πετύχουμε κάτι σπουδαίο. Η ενέργεια που εισπράττουμε από τον κόσμο είναι πολύ θετική και όλοι μας θέλουμε να δώσουμε χαρά στους φιλάθλους, που αγαπούν πολύ αυτή την ομάδα».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στον MVP της κανονικής διάρκειας του ΝΒΑ, Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Ο Γιάννης (σ.σ. Αντετοκούνμπο) είναι αρκετά βελτιωμένος σε σχέση με την προηγούμενη παρουσία του, όλος ο κόσμος το ξέρει. Είναι προετοιμασμένος για να αντιμετωπίσει μια διαφορετική κατάσταση από το ΝΒΑ, αλλά θέλουμε να τον βοηθήσουμε και να βοηθήσει αυτός εμάς, ώστε να έρθει ένα θετικό αποτέλεσμα».

Διαβάστε επίσης

«Παράδειγμα για όλους ο Μπλατ»

«Παράδειγμα για όλους ο Μπλατ»

Ο Μιντάουγκας Κουζμίνσκας μίλησε σε Μέσα της πατρίδας του για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ο προπονητής του Ολυμπιακού.