Ντουντούκα
Βαλμπου...ένα και να καίει!!!!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

«Οι νέοι θα κάνουν τη διαφορά, είναι ένα μήνυμα για όλους» (vid)

«Οι νέοι θα κάνουν τη διαφορά, είναι ένα μήνυμα για όλους» (vid)
Πέμπτη, 22 Αυγούστου 2019 - 18:58

Η Media Day του Ολυμπιακού πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης (22/08) στο ΣΕΦ, με τον Ντέιβιντ Μπλατ να παραχωρεί δηλώσεις στους εκπροσώπους του Τύπου ενόψει της νέας σεζόν.

Ο Αμερικανοισραηλινός τεχνικός του Θρύλου στάθηκε στα νέα πρόσωπα που υπάρχουν στο ρόστερ της ομάδας, επισημαίνοντας ότι αυτά θα κάνουν τη διαφορά τη φετινή σεζόν.

Επίσης, αναφέρθηκε και πάλι στο μήνυμα που ήθελε να στείλει προς τον κόσμο, δημοσιοποιώντας με την επιστολή του το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τα αρκετά νέα πρόσωπα στην ομάδα:

«Αυτό είναι συναρπαστικό, γιατί είναι ταλαντούχοι και διψασμένοι. Αυτοί θα κάνουν την διαφορά φέτος. Έχουμε και τους παλιούς παίκτες, που είναι σπουδαίοι και θα δώσουν τον τόνο στην ομάδα».

Για το γεγονός πως η ομάδα θα παίζει μόνο στην Ευρώπη:

«Είναι μία πολύ καλή ερώτηση αλλά δεν έχω την τέλεια απάντηση. Είναι κάτι νέο. Θα υπάρχει σίγουρα περισσότερος χρόνος για δουλειά και ξεκούραση. Θα το χρησιμοποιήσουμε σωστά και θα δούμε πως θα κυλήσει όλο αυτό στην διάρκεια της χρονιάς. Έγιναν πολλά πέρσι, για να είμαι ειλικρινής. Μπορείς να το δεις αλλιώς όμως, να το χρησιμοποιήσεις και να μάθεις από αυτό, ώστε να βελτιωθείς.

Δεν θέλω να κοιτάω πίσω και σε όσα έγιναν. Μέχρι τον Ιανουάριο είχαμε την εικόνα που θέλαμε, μετά έγιναν πολλά πράγματα. Δεν έχει σημασία να τα συζητήσουμε, τώρα πρέπει να πάρουμε λίγες μέρες για να δούμε την ομάδα και να καθορίσουμε τον τρόπο με τον οποίον θα παίζουμε».

Για το πρόβλημα υγείας του και το γεγονός πως μίλησε ανοιχτά για αυτό:

«Πρέπει να το χτυπάς στο κεφάλι. Αυτός ήταν ο στόχος μου, ήθελα να στείλω ένα μήνυμα σε όσους αντιμετωπίζουν τέτοια θέματα, ότι πρέπει να παλέψουν και να συμβιβαστούν με αυτό που έχουν. Ακόμα στέκομαι όρθιος! Είμαι καλά! Είναι ένα μήνυμα για όλους. Σαν άνθρωποι του αθλητισμού που βρίσκονται στο προσκήνιο, πρέπει να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να βοηθήσουμε με θετικό τρόπο αυτούς που έχουν ανάγκη. Μπορούμε να περάσουμε μηνύματα».

Διαβάστε επίσης

«Να φέρω ξανά επιτυχίες στην ομάδα»

«Να φέρω ξανά επιτυχίες στην ομάδα»

Ο Βασίλης Σπανούλης μίλησε για τα πολύ υψηλά του κίνητρα ενόψει της νέας σεζόν, τους στόχους του Ολυμπιακού, για τον Ντέιβιντ Μπλατ, αλλά και την εθνική ομάδα.